IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Poszukuję
Cedrik
post 14.3.2010 - 22:58
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 7 991

Witam!

Myślę, ze to dobre miejsce na to pytanie.
Od paru(nastu) tygodni próbuję znaleźć dla siebie jakiś przyzwoity Theme. Przekopałem się przez tony śmiecia i setki stron z różnymi propozycjami wyglądu. I... znalazłem może z piętnaście ciekawych, z czego jakieś pięć nadających się do użycia, z tego cztery - zupełnie nieczytelne. Jeden, bardzo klimatyczny podbił moje serce, ale - też nie jest zbyt czytelny i ma masę błędów.
Powiecie - ,,zrób sobie sam". Ja kompletnie nie mam do tego talentu.

Widzicie, nie chodzi mi o to, by ktoś z Was szukał dla mnie czegoś. To by było bezczelne z mojej strony. Ale kierując się (mniej więcej) logiką myślę tak - ,,oni przecież też musieli grzebać w stronach z różnymi themami. A skoro oni to liczba mnoga, a ja - pojedyncza, to większe jest prawdopodobieństwo, że coś widzieli." - No właśnie. Jeśli więc, w waszych wędrówkach po internecie widzieliście coś ciekawego - byłbym zobowiązany.

No dobrze, ale czego tak naprawdę ja chcę? A może inaczej, bo to już wiecie - Theme. Tak... ale preferencje?
Już mówię.
Najlepiej moje preferencje widać na moim blogu (http://cedrik.sf-f.pl/blog/), ale dobrze jest jeszcze powiedzieć co nieco. Poszukuję czegoś ,,z duszą", klimatycznego. Bardziej ciemnego, w konwencji horroru, urbanistycznego, najlepiej z dwoma kolumnami (tzn. wpis + kolumna). Groza, mrok, a nade wszystko - tajemniczość.
Nie ukrywam, próbuję pisać. I nie co innego, niż Sf/Horror właśnie. Potrzebuję więc czegoś jednocześnie czytelnego i tajemniczego, klimatycznego...

Ja sam szukam, ale muszę wszystko robić od ręcznie. Jestem nowy w świecie wordpressa i niezbyt się tu znam, a jeszcze, jak na jakiejś stronie klikam w kategorię ,,dark" a wyskakują mi theme niebieskie i białe... ;/

Przepraszam, jeśli tym postem popełniłem jakieś faux pas - jak mówiłem, nie znam się, nowym jest jeszcze z żółtym dziobem na twarzy... Tak, czy siak, jesli macie może jakieś propozycje, coś zauważyliście ciekawego - proszę o pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post
andhy
post 15.3.2010 - 01:43
Post #2

aktywność:

Grupa: Redaktor Naczelny

Nr: 425

http://jawthemes.com/

Ps. Stąd autor wskazanej przez Ciebie strony pobrał swój schemat.

--------------------
Pozdrawiam
Artur M.

moje blogi: THX 1138 | diariusz.net

+Quote Post
ideo
post 15.3.2010 - 10:46
Post #3

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 7 212

Nie wiem, czy są tam jakieś "klimatyczne", ale na pewno jest duży wybór i coś dla siebie można znaleźć. Oczywiście wersje bezpłatne.
http://topwpthemes.com/

--------------------
bo Bóg jest lepszy niż myślisz
iBÓG.pl

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 8 02 12 - 10:06
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce