( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
13.2.2010 - 09:21
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 7 837 |
Witam, poszukuję do Wordpress kilku modyfikacji/wtyczek.
- ocenianie artykułów (od 1 do 10), żeby przy komentowaniu było obowiązkowe zaznaczenie jaka ocena - sortowanie względem ocen (chodzi o to, żeby jak wejdę w daną kategorię były pokazane artykuły od najwyżej ocenionych) - wyświetlanie losowych artykułów w panelu bocznym na stronie głównej |
|
|
|
13.2.2010 - 20:47
|
|
![]() aktywność: Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 6 969 |
Wtyczka PollDaddy Polls & Ratings ocenia artykuły, można ustawić ją w komentarzach. Oraz wtyczka wyswietlająca pokrewne wpisy Random Posts Widget
----------- Znasz się na WordPress napisz artykuł |
|
|
|
15.2.2010 - 10:51
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 13 Nr: 7 422 |
Witam, poszukuję do Wordpress kilku modyfikacji/wtyczek. - ocenianie artykułów (od 1 do 10), żeby przy komentowaniu było obowiązkowe zaznaczenie jaka ocena - sortowanie względem ocen (chodzi o to, żeby jak wejdę w daną kategorię były pokazane artykuły od najwyżej ocenionych) - wyświetlanie losowych artykułów w panelu bocznym na stronie głównej Ja używam wtyczki : Wordpress Related Posts. Ta wtyczka jest o tyle sprytna, że wyświetla wpisy, które są podobne do napisanych, a jeśli nie ma podobnych, to wyświetla losowo wybrane. Można przy tym w ustawieniach wtyczki, zmienić nazwy na język polski i umieścić ja w panelu bocznym. -------------------- |
|
|
|
15.2.2010 - 10:56
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
Ja używam wtyczki : Wordpress Related Posts. A ja używam wtyczki Akismet, która także nie robi nic z tego, o czym pisał twórca wątku, ale jest dość przydatna. Sukcessss pisz na temat, albo nie pisz wcale. -------------------- |
|
|
|
15.2.2010 - 10:57
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 177 Nr: 425 |
Witam, poszukuję do Wordpress kilku modyfikacji/wtyczek. - ocenianie artykułów (od 1 do 10), żeby przy komentowaniu było obowiązkowe zaznaczenie jaka ocena - sortowanie względem ocen (chodzi o to, żeby jak wejdę w daną kategorię były pokazane artykuły od najwyżej ocenionych) - wyświetlanie losowych artykułów w panelu bocznym na stronie głównej http://www.gdstarrating.com/ Wszystko czego szukasz. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 05:22 |