( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
19.8.2009 - 19:27
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 32 Nr: 2 945 |
Temat śmiesznie brzmi, ale nie mam bladego pojęcia jak to inaczej opisać.
Kupiłem sobie taki motyw na bloga: http://wpthemes.blogohblog.net/ (więcej info: http://www.blogohblog.com/premium-wordpress-theme-bobv3/) Jak widać posty są ułożone w ten sposób: 1. rozwinięty w pełni PIERWSZY 2. drugi i trzeci małe bloczki 3. trzeci, czwarty, itd. zwinięte - po kliknięciu zwija się PIERWSZY i rozwija KLIKNIĘTY - fajny efekt no i nagle pufff i nie działa. Nic nie zmieniałem w motywie, ani w ustawieniach. Usunąłem wszystkie pliki motywów - wgrałem ponownie - NIE pomogło. Usunąłem zatem wszystkie pliki bloga - wgrałem ponownie - NIE pomogło. ponownie wgrałem swoje edycje tego motywu, co prawda wygląda jak chcę, ale niestety nic więcej (tj. nie działa to całe 'zwijanie'). W czym może być problem? Jak to naprawić? Wiem, że dałem mało informacji - dam wszystkie informacje (wolałbym poza adresem..., chyba że prywatnie) o jakie mnie poprosicie. Pomocy! |
|
|
|
20.8.2009 - 13:45
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 2 754 |
sprawdz sciezki do bibliotek js
nie wiem z czego tam sie korzysta do rozwijania moze framework jquery. |
|
|
|
20.8.2009 - 13:52
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
Z kupionymi skórkami już tak jest, że nikt inny nie ma do nich dostępu, więc trudno udzielić pomocy.
Pytanie skieruj raczej do autora skórki. Ew. jeśli popsuło się po grzebaniu w kodzie wgraj na serwer oryginalny index.php -------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
21.8.2009 - 10:32
|
|
|
niestety nie mam supportu, bo odkupiłem licencje na skina, i support się skończył.
nie wiedząc w czym tkwi problem, wgrałem backup wszystkiego - łącznie z nowym WP. Nic nie pomogło. ktoś mi wspomniał, że problem może lezeć w "application/octet-stream" ale niestety nie wiem co to znaczy. |
|
|
|
21.8.2009 - 23:52
|
|
|
|
|
|
|
24.8.2009 - 09:02
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 2 754 |
nie
|
|
|
|
24.8.2009 - 09:43
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
Unster, obejrzałem sobie Twój blog i nie mam pojęcia o co chodzi. Wszystko działa poprawnie, tak jak powinno działać zgodnie z przedstawionym przez Ciebie opisem. Zakładam zatem, że problem leży w innym miejscu i obstawiam, że czytałeś ostatnio jakiś poradnik pt. jak zabezpieczyć swoją przeglądarkę przed wykonywaniem zbytecznego javascript i/lub dodałeś do niej (lub do systemu) jakiś nadwrażliwy soft ograniczający wykonywanie JS w przeglądarce. Zatem - posprzątaj najpierw w swoim komputerze, bo problemów z blogiem nie masz żadnych.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:19 |