IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

> UWAGA!

Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.

Reply to this topicStart new topic
> Pomocy-Pilne
Sneyk
post 01.5.2010 - 18:29
Post #1

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 8 249

Witam
Może pisze w nieodpowiednim miejscu lub też prawa jest zbyt mało prawdopodobna by post się pokazał ale spróbować warto smile.gif
Prowadzę bardzo nietypowy,prywatny blog jak na polskie błogi,a robię to przez telefon gdyż nie posiadam komputera.
Pilnie poszukuje osoby uczciwej,chętnej do darmowej pomocy mi w sprawach wtyczek,pluginów,wigetów i tłumaczenia tego na język polski (tylko taki jest mi znany).
Pomagając mi w pewnym sensie pomagasz także innym ów pomocy potrzebującej (zrozumiesz czytając ów stronę-blog)
Adres strony-bloga:
http://www.pieklo-dziecinstwa.pl
Kontakt przez stronę lub tutaj na forum.
Dziękuję.

--------------------
Bo w pamięci jest siła zaklęta

ZAPRASZAM na Piekło Dzieciństwa
Go to the top of the page

+Quote Post
leadersmind
post 05.5.2010 - 20:59
Post #2

Grupa: Bloger

Nr: 8 214

Witaj,

czy ktoś zgłosił się już do pomocy?

--------------------

+Quote Post
Sneyk
post 05.5.2010 - 21:27
Post #3

aktywność:

CYTAT(leadersmind @ 05.5.2010 - 21:59) *
Witaj,

czy ktoś zgłosił się już do pomocy?

Nie,niestety jakoś nie zauważyłem chętnych do w tym temacie-może dlatego że temat brzmi pomoc a nie praca :-(
tak czy owak brak chętnych.

--------------------

+Quote Post
amistad18
post 05.5.2010 - 22:05
Post #4

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

Raczej nie uświadczysz wielu chętnych którzy poświęcą swój czas za darmo. Masz forum, załóż jakiś temat gdzie opiszesz jakiś problem albo pytanie ( byle nie za dużo, bo wtedy nikt nie odpisze, i regulamin tego zabrania ), a na pewno otrzymasz pomoc i porady.

+Quote Post
Sneyk
post 06.5.2010 - 06:22
Post #5

aktywność:

Widzisz szanowny adminie mimo wszystko wierzę że tacy ludzie jeszcze istnieją.
Nie wiem czy byłeś u mnie ale zauważ że ktoś ów stronę zbudował za darmo ktoś inny wrazie awari jest gotów ja usunąć.
niestety znawcy w języku php z wolnym czasem i zamiłowaniem do tego tematu jakoś nie znalazłem jeszcze co nie znaczy że nie ma.
z początku pracy zapewne byłoby sporo lecz sporo pracy nie oznacza wiele czasu dla kogoś kto wie co robi smile.gif

--------------------

+Quote Post
amistad18
post 06.5.2010 - 09:28
Post #6

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

Nie jestem żadnym adminem, ów szarym userem tego forum, tak jak Ty.

I o tym właśnie mówię, jeśli w jakimś temacie konkretniej napiszesz czego potrzebujesz, z czymś masz problem, to wtedy 'znawcy php' czy WP, będą w stanie przewidzieć na ile to jest skomplikowane, i czy poświęcą Tobie ileś tam ich wolnego czasu. Na odpowiedź na forum na pewno możesz liczyć, na prywatną pomoc na zasadzie 'zrób to za mnie', już raczej trochę mniej. Nie piszę tego aby jakoś Ci zapału odjąć, tylko abyś się nie rozczarował, ot ciut realizmu.

+Quote Post
Sneyk
post 06.5.2010 - 10:15
Post #7

aktywność:

Wybacz najmocniej pomyłkę z adminem i admin też niech wybaczy smile.gif
nie ukrywam że apel związany ze stroną właśnie polega na "zrób to za mnie" gdyż ja wiem że tego nie zrobię sad.gif
nie odbierasz mi nadziei na znalezienie kogoś jestem wielkim realistą i dlatego też wiem że gdzieś kiedyś znajdę taką osobę skoro znalazłem dwie które bardzo mi pomogły to jest szansa że ktoś pomoże mi i w tym.
A ów pomoc polegać ma na tym jak pisałem na wtyczkach,pluginach z 1 motyw -chodzi o spolszczenie.

--------------------

+Quote Post
leadersmind
post 06.5.2010 - 10:15
Post #8

Grupa: Bloger

Nr: 8 214

Sneyk,

czego dokładnie potrzebujesz ? Pisz na priv, może się dogadamy smile.gif

--------------------

+Quote Post
Sneyk
post 08.5.2010 - 10:04
Post #9

aktywność:

Witam smile.gif
Napisze tutaj czego oczekuje,znaczy się co bym chciał by ktoś pomógł mi zrobić na mojej stronie.
To co tu wymienie nie znaczy że to musi być wykonane przez ewentualnie osobę chcącą pomóc.
Z całą pewnością nie musi być to wykonane a tylko może być zrobione przez osobę która zrobić będzie chciała i tyle ile będzie chciała zrobić nie więcej smile.gif
1.sprawdzenie wtyczek na mojej stronie i usunięcie tych które są zupełnie zbędne-nie wiem co do czego służy (są po angielsku)
2.przetłumaczenie na język polski wtyczki potrzebne-pozostałe tak bym mógł sam nimi operować (dokonywać konfiguracji i rozumieć co pokazują)
3.pomoc w zainstalowaniu innych ciekawych-użytecznych wtyczek (po polsku)
4.pomoc w indeksowaniu strony (mam wrażenie że jest tam coś nie tak-choć może się mylę)
4.stworzenie choć jeszcze 1 motywu (trzy kolumny) w języku polskim
5.Bardzo podoba mi się tutaj te forum i choć u mnie raczej mało osób pisze na forum to jednak chętnie bym chciał mieć takie właśnie forum jak te tutaj (jeśli jest to możliwe)
6.nie wiem co się dzieje z tłumaczeniem podczas aktualizacj wtyczek i motywu (czy nie zmienia się język) więc nadzór nad wykonaną pomocą przy aktualizacji.
(jest nowsza wersja obecnego motywu ale boję się wykonać aktualizacji by nie stracić spolszczenia,logo i ustawień obecnej wersji)

Ja osobiście wsumie mogę bardzo mało z powodu braku wiedzy na ten temat,braku znajomości języka angielskiego oraz braku komputera (stronę pisze i prowadzę za pomocą telefonu komórkowego oraz ludzi dobrej woli)
Za okazane zainteresowanie i ewentualną pomoc DZIĘKUJĘ.

--------------------

+Quote Post
Sneyk
post 11.5.2010 - 21:23
Post #10

aktywność:

Witam smile.gif
Tak dla przypomnienia oferta pomocy mi wciąż aktualna-tylko proszę pojedynczo pisać nie jestem wstanie odpisywać wszystkim chętnym na raz-to był żart smile.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 8 02 12 - 20:13
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce