( Zaloguj | Zarejestruj )
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
03.7.2011 - 12:40
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 10 194 |
Witam!!
Mam poważny problem, mam strony na gorze w poziomie , normalnie dodaje je i regeneruje mi własne id, i wszystko trybi, moge edytowac itp. natomiast problem mam z menu, mam dwie kolumny na mojej stronie, z lewej i z prawej strony, zrobiłem w nich 4 "menu wlasne" ogólnie, jeżeli dodaje do wybranego menu kategorie , nie mogę w żaden sposób edytować żeby była jakaś adnotacja, a jak dodaje wpis to automatycnzie tez wyświetla na stronie glownej, mogl bym dawać odnośnik ale nie wiem jak dac ten adres. Dodawałem tez kategorie ale jak dodaje kategorie i w lewej i prawej kolumnie to mam w dwoch innych kategoriach te same podkategorie. proszę o wyrozumiałość , z góry dziękuję |
|
|
|
03.7.2011 - 13:40
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
1. Nie zakładamy dwóch identycznych tematów.
2. Patrz gdzie zakładasz temat. 3. Przeczytaj regulamin. Temat zamykam i wywalam. Jak nadrobisz zaległości, to załóż kolejny temat, ale tym razem już poprawnie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 01:18 |