IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Pomocy!usunięcie slidebaru,mety dodanie na ich miejsce galerii
rozia2
post 06.11.2011 - 18:51
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 10 713

Witam,
Przejrzałam po30stron na tym forum i nie znalazłam odpowiedzi na swoje pytania...a więc..
Pierwszy raz w zyciu robie strone, i to na wp. Zaznaczam, że jestem kompletnym laikiem nie mam zielonego pojęcia o kodowaniu, ale jakoś mi idzie. Napotkałam już pare problemów, ale dzięki innym uzytkownikom wp jakos sobie poradziłam.

Do rzeczy, moja strona to : www.piccolina.com.pl korzystam z motywu PANDORA.
1.Chce usunąć boczne menu, aby było tylko to górne. (widziałam podobny temat na forum, aczkolwiek nie było dla mnie jasno wytłumaczone jak to zrobić sad.gif)
2.Chce usunąć META.
3.Na ich miejsce chciałabym dodać galerię NextGEN (pokaz slajdów).
4.W aktualnościach zrobić cos na zasadzie bloga - żeby jakos oddzielac dodawane info.
5.w pandorze mam możliwość na stronie głównej aby byl pokaz slajdów - górny baner - i pokazuje on miniaturki od wpisów. Niesttey cos mi sie poprzestawiało i mimo, tego że wpisy maja miniaturki, pokazuje tylko jedna w kołko, dlatego na ta chwilę zrezygnowałam z tego i strona "odpala się" ze strony głównej.

Błagam o pomoc, żaden z moich znajomych się na tym nie zna. Jakby ktoś mógł mi podpowiedzieć, w którym pliku co wykasować (doszłam do tego, że już nanosiłam podobne zmiany w notppad++, nie majac o tym zielonego pojecia) to bedebaaardzo wdzieczna!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 23 05 12 - 01:16