( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
19.7.2007 - 10:41
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 79 Nr: 525 |
Cześć,
szukałem już kiedyś i pytałem na tym forum i niestety nie znalazłem. Mam używam tematu K2 trochę plików do wystawienia, głównie PDF i chciałbym zrobić to ładnie. jakaś ikona Acrobata, jakaś ramka itd. I teraz zastanawiam się jak to zrobić? Ręcznie opisywać linki i dostawiać gifa za każdym razem? Znalazłem już coś podobnego w skórce Blue K2 której używał Ati na poprzednim blogu i tam autor porobił tagi do tego i nawet plugin ale jakoś nie udało mi się zmusić tego do działania z moim nie przerobionym K2. Tak wiec szukam najchętniej pluginu który by się dostawiał do skórki i ładnie zaznaczał pliki do pobrania, jakby jeszcze liczył i pokazał ile razy coś było pobrane to już zupełnie super. -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
22.7.2007 - 20:41
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
-------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
24.7.2007 - 14:52
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 79 Nr: 525 |
Dziękuję Kasiu za odpowiedź, sprawdzę go w działaniu dziś lub jutro i napiszę o wrażeniach. Pozdrawiam Rafał -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 00:58 |