( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
| gość_smacznyblog_* |
29.7.2009 - 15:51
|
|
Guests |
Tym razem poszukuje plugina
który wyświetlałby ilość zarejesrowanych użytkowników lub podobnie (extra byłoby gdyby pokazywał ilość postów Dziękuję |
|
|
|
| gość_smacznyblog_* |
30.7.2009 - 06:12
|
|
Guests |
Dzień dobry
No okay kochani przeleciałam hihihi sporo pluginów widgetów i nic nie znalazłam coś tam jest ale nie pasuje pod 2.8.2 ponadto szukam dodatku umożliwiającego użytkownikom wgranie AVATARA do tej wersji WP 2,8.2 Polećcie mi coś ,nio napewno znacie,a ja stara baba nie umie tego znależć,a i mój wspólnik do blogasa tez <zły> Miłego dnia |
|
|
|
30.7.2009 - 10:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
ponadto szukam dodatku umożliwiającego użytkownikom wgranie AVATARA http://pl.gravatar.com/site/signup I tak na przyszłość - każdy problem piszemy w osobnym wątku, oraz tytuł tematu powinien być odzwierciedleniem jego zawartości. |
|
|
|
| gość_smacznyblog_* |
30.7.2009 - 11:21
|
|
Guests |
No to tak na przyszłość czytaj Waść ze zrozumieniem o co ja poprosiłam
a co Ty mi podajesz?jak to jest plugin to ja ide do klasztoru CYTAT Wszystko, czego potrzebujemy, to Twój adres e-mail! Otrzymasz potwierdzającego e-maila zaiwerającego odnośnik, który aktywuje Twoje konto i pozwoli Ci ustawić Twoje hasło. Taki hip hop mi podsyłasz? Napisałam wyrażnie ponadto szukam dodatku umożliwiającego użytkownikom wgranie AVATARA i po co pisać osobny temat ?Jakos administracja nic nie mówi a Ty nie jestes ani adminem ani moderatorem więc daruj sobie okay? EDIT:juz sama znalazłam Plugin który pozwala wgrac awatar i pokazuje Uzytkownika w widgecie Ten post edytował smacznyblog 30.7.2009 - 11:24 |
|
|
|
30.7.2009 - 14:04
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 83 Nr: 3 927 |
Aby móc elegancko zakończyć temat: podaj proszę nazwę tego plugina.
Ktoś w przyszłości mając podobny problem znajdzie temat i rozwiązanie Pozdr. |
|
|
|
| gość_smacznyblog_* |
30.7.2009 - 14:48
|
|
Guests |
no fakt ,byłam zła na kolego powyzej z tym linkiem Bóg wie dokąd ze zapomniałam podać
http://wordpress.org/extend/plugins/profile-pic/ pisze ze dp 2.7 ale działa,jak na razie to moze byc od biedy,moze coś znajde innego za wolna jestem w j.angielskim Ten post edytował smacznyblog 30.7.2009 - 14:48 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 00:53 |