( Zaloguj | Zarejestruj )
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
19.12.2010 - 01:39
|
|
![]() aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 23 Nr: 8 249 |
www.pieklo-dziecinstwa.pl
-------------------- |
|
|
|
26.12.2010 - 15:40
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 35 Nr: 3 068 |
Bardzo fajny header.
-------------------- |
|
|
|
26.12.2010 - 15:48
|
|
hmm dzięki choć raczej nagłówek czy też logo nie jest tym co chcę przekazać prowadząc stronę ale każdy widzi dla siebie coś innego więc liczę że dla samego headera jeszcze wrócisz i zapoznasz się z resztą strony
Pozdrawiam. Ten post edytował Sneyk 26.12.2010 - 15:49 -------------------- |
|
|
|
26.12.2010 - 22:14
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 376 Nr: 5 123 |
niepotrzebnie nie dajesz na stronie glownej wpisow blogowych. 'o mnie' kazdy moze sobie kliknac i przeczytac jak bedzie chcial wiedziec
-------------------- pozdrawiam, Konrad Karpieszuk
## WTYCZKA WORDPRESS - SKLEP INTERNETOWY ## p.s. zleceń odnośnie Wordpressa szukajcie na http://wpzlecenia.pl |
|
|
|
26.12.2010 - 22:22
|
|
Możesz jaśniej bo ne rozumiem rady-jak dobrze to rozumem jest to jakaś rada?
-------------------- |
|
|
|
28.12.2010 - 01:07
|
|
kkarpieszuk powiem szczerze że bardzo chętnie bym dał jako stronę główną wpisy ale tylko wtedy gdyby moja strona pokazywała od pierwszego wpisu a nie od ostatniego.
Pewnie czytałeś choć część blogu i zapewne zgodzisz się ze mną że jeśli ktoś nie czytał początku to reszta a głównie ostatnie wpisy nie maja większego sensu gdy nie zna się początku. Człowiek raczej czyta od tego co mu się pokazuj cofając się co w tym przypadku raczej nie byłoby zrozumienia i dlatego też jest strona główna "o mnie " licząc że ci co wejdą dalej zaczną czytać od początku. pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
28.12.2010 - 01:13
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
|
|
|
|
28.12.2010 - 01:24
|
|
amistad18 Szczerze tak naprawdę odkąd jestem tu na forum to chyba każda Twoja odpowiedź do mojego postu jest bezużyteczna lub też blokujesz moje tematy. Tak z ciekawości robisz to świadomie? Bez urazy ale nie potrafię sobie przypomnieć byś choć raz okazał się pomocny po za tym że walisz se ilość postów dając odpowiedzi bez znaczenia dla mnie jako osoby proszącej o pomoc,więc może sobie w końcu darujesz ? -------------------- |
|
|
|
28.12.2010 - 02:53
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Tak jak chętnie pomagam innym, to w zamian wymagam aby i sami użytkownicy trochę pokombinowali, poczytali, pomyśleli, a nie aby mieli odpowiedź na tacy. Ty w zasadzie przed chwilą taką odpowiedź dostałeś, wystarczyło poczytać o tym query_posts() albo o tym jak tego używać - tak ciężko było? To przecież wystarczy odrobina logicznego myślenia, oczywiście bez urazy.
Skoro moja pomoc Ci nie odpowiada, to oczywiście wedle życzenia daruję sobie pomoc Tobie. |
|
|
|
28.12.2010 - 09:28
|
|
amistad18 Wielkie dzięki
ps. Nie chce mi się szukać ale napewno pisałem tu na forum z językiem angielskim u mnie gorzej niż źle. Pisałem to też Tobie pewnie w jednej z PW do Ciebie dawno temu,więc pomyśl na ile mi podałeś odpowiedzi na "tacy"? "zasadzie przed chwilą taką odpowiedź dostałeś, wystarczyło poczytać o tym query_posts() albo o tym jak tego używać - tak ciężko było? "- sam se na to odpowiedz. -------------------- |
|
|
|
02.1.2011 - 14:06
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 48 Nr: 6 345 |
Jak dla mnie strona jest taka przeładowana i nieskładna...
Może użyj jakiegoś ładniejszego, jaśniejszego thema? Wiem że strona nie ma być nastrojona pozytywnie, ale tu jednak brakuje mi tej przejrzystości... Panel do tłumaczenia strony jak dla mnie zbędny, tak samo jak widgety na górze, lepiej by wyróżniały się wpisy, a nie te widgety, które mogłyby być przesunięte na bok, taka moja sugestia -------------------- Adminuje na Californication.info.pl i ComedyCenter.pl poza tym robię tłumaczenia, które czasem są na Moim kanale YT
|
|
|
|
02.1.2011 - 15:44
|
|
Jak dla mnie strona jest taka przeładowana i nieskładna... Może użyj jakiegoś ładniejszego, jaśniejszego thema? Wiem że strona nie ma być nastrojona pozytywnie, ale tu jednak brakuje mi tej przejrzystości... Panel do tłumaczenia strony jak dla mnie zbędny, tak samo jak widgety na górze, lepiej by wyróżniały się wpisy, a nie te widgety, które mogłyby być przesunięte na bok, taka moja sugestia "Jak dla mnie strona jest taka przeładowana i nieskładna..." - Sprecyzuj? "Może użyj jakiegoś ładniejszego, jaśniejszego thema? Wiem że strona nie ma być nastrojona pozytywnie, ale tu jednak brakuje mi tej przejrzystości... "- wiem ze strona jest za czarna ale jakoś nie potrafię dopasować odpowiednich kolorów podobających się mi więc ciemnych a nie powodujących takiej "ponurości" strony "Panel do tłumaczenia strony jak dla mnie zbędny"- anglik czy Rosjanin nie znającego polskiego mówił by inaczej "widgety na górze, lepiej by wyróżniały się wpisy, a nie te widgety"- myślę że kontakt z autorem jest ważny, co sprawia że strona nie jest tylko stroną a czymś więcej dlatego też jest to na górze by było widoczne że autor jest dostępny dla każdego.- ale pomyslę o ewentualnych zmianach. Wielkie dzięki za sugestie Ten post edytował Sneyk 02.1.2011 - 15:49 -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 23 05 12 - 00:52 |