( Zaloguj | Zarejestruj )
Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.
![]() ![]() |
22.11.2009 - 02:19
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 85 Nr: 7 212 |
Witam
Jestem od niedawna na tym forum, bo zaledwie niecały miesiąc (mija za cztery dni i wtedy usłyszałem o wordpress..., że to dobry CMS itd. Dla mnie budowanie czegoś takiego, to naprawdę sztuka i przyznam się szczerze, że bez tego forum, byłoby to nie do opanowania. Dlatego tutaj chciałbym najmocniej podziękować, w szczególności takim osobom jak: kejsi, amistad18 i andhy i wszystkim którzy stworzyli i uczestniczą na tym forum. Jesteście niesamowici!! Robicie naprawdę dobrą robotę Bez forum nie dałbym rady. Jest po drugiej w nocy (ostatnie dni do rana, już myślałem, że będzie to trwać wiecznie Zapraszam - iBÓG.pl i jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Ten post edytował ideo 22.11.2009 - 02:36 -------------------- bo Bóg jest lepszy niż myślisz
iBÓG.pl |
|
|
|
22.11.2009 - 08:01
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
CYTAT W szczególności takim osobom jak: kejsi, amistad18 i andhy Piwa nalać, kobiet dajcie A tak na serio - śpieszcie się ludzie korzystać z usług tych panów, bo kiedyś nam wszystkim sie pomaganie znudzi -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 05:34 |