Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
12.6.2008 - 13:46
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 16 Nr: 3 927 |
Witam.
Chciałbym z Wordpressa zrobić "małego" i prostego cms'a. Mam pewien problem. Chcę, aby wpisy na stronie głównej (np 10 ostatnich) zawierały zdjęcie lub inną grafikę związaną z tym właśnie wpisem + fragment danego wpisu. Po kliknięciu na wpis otwierałaby się strona z pełną treścią. Nie wiem czy jasno napisałem zamieszczam więc przykład (znaleziony chyba nawet na tym forum): przykład - nie reklama Czy potrzebna do tego jest jakaś wtyczka czy wystarczy mała modyfikacja istniejącego kodu lub jeszcze prostszy sposób? Pozdrawiam |
|
|
|
12.6.2008 - 14:08
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 849 Nr: 2 641 |
Przykladowe rozwiazanie autora wspomnianego przez Ciebie przykladu (rowniez znalezione na forum
Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
13.6.2008 - 06:47
|
|
|
Dzięki za odpowiedź.
Przejrzałem ten temat. O ile ja jakoś bym sobie poradził, to osoba dla której chcę przygotować wordpressa raczej nie. Czy nie ma jakiegoś rozwiązania user-friendly ? Zamiast grzebania w kodzie - klikanie |
|
|
|
13.6.2008 - 09:02
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 849 Nr: 2 641 |
-------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
13.6.2008 - 10:16
|
|
|
Szukałem, ale widocznie kiepsko....
Wielkie dzięki Kasiu. Powalczę z tą wtyczką - na pierwszy rzut oka wydaje się, że ma wszystko o co mi chodzi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8 09 08 - 05:19 |