IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Nowe haslo do bazy, gdzie je ręcznie wpisać?
pawelgawel
post 22.11.2008 - 00:34
Post #1

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 4 997

Witam wszystkich,
musiałem zmienić hasło do bazy danych na stronie hostingu i teraz stronka z moim wordpressem nie wchodzi. Tweaz już domyslam się dlaczego tak jest ale jak to mawiają mądry polak po szkodzie. Hasła na poprzednie zmienić nie mogę bo nie pamiętam poprzedniego a podczas instalacji wordpressa na tej bazie danych podałem tamto stare hasło. Teraz hasło jest nowe a w instalacji WP było stare i się gryzie i zamiast mojego WP mam błąd:
CYTAT
Error establishing a database connection

Proszę pokierujcie mnie jak poprzez FTP zmienić żeby mój wp nie korzystał już ze starego hasła tylko z tego nowego. Nie wiem do jakiego pliku zajrzeć. A może jest jakiś sposób żeby wywołać znowu ta konsolę instalacji WP jak na początku podczas instalowania WP była i tam zmienić hasło. Nie wiem jak sie do tego zabrać, a dodam że mój WP jest dla mnie dość ważny!
Pozdrawiam i licze na szybką podpowiedź!

EDIT: Heh... ale szybki lopez ze mnie. Pogrzebalem troche w plikach bazy FTP i znalazlem odpowiedni pliczek. Nazywa się wp-config.php To tam są wszystkie dane podawane podczas instalki WP.
Temat uważam za zamknięty, usuńcie go albo niech będzie jako pomoc dla innych(nielicznych) z tym samym problemem bo grzebiąc na forum odpowiedzi na moje pytanko nie znalazłem
Pozdrawiam!

Ten post edytował pawelgawel 22.11.2008 - 00:46
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 8 02 12 - 22:35
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce