Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
16.7.2008 - 11:30
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 4 366 |
Witam!
Mianowicie zainstalowalem WPmu i juz na samym poczatku mam problemy, mianowicie sprawa dosyc glupia bo nie moge sie zalogowac do panelu pod IE i FF. Dokladniej rzecz ujmujac wyglada to tak ze po wpisaniu dobrego loginu i hasla i kliknieciu ok WP zamiast mnie zalogowac wraca znowu do strony logowania bez zadnego komunikatu bledu, co najdziwniejsze po wpisaniu zlego hasla dostaje komunikat ze haslo jest zle i ze mam wylaczone cookies. No i tu jest problem bo cookies mam wlaczone etc a to logowanie nie chce dzialac dalej. A w Operze nie mam najmniejszego problemu z zalogowaniem sie. Macie moze jakies sugestie jak to rozwiazac? Pozdrawiam - Kuba. |
|
|
|
18.7.2008 - 14:08
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 877 Nr: 309 |
A nie zmieniałeś niczego w plikach tematu np. functions.php Czasem takie śmieci nie pozwalają na logowanie. Powstają np podczas edycji jakimś lamerskim notatnikiem
-------------------- |
|
|
|
20.7.2008 - 13:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 747 |
Witam! Mianowicie zainstalowalem WPmu i juz na samym poczatku mam problemy, mianowicie sprawa dosyc glupia bo nie moge sie zalogowac do panelu pod IE i FF. Dokladniej rzecz ujmujac wyglada to tak ze po wpisaniu dobrego loginu i hasla i kliknieciu ok WP zamiast mnie zalogowac wraca znowu do strony logowania bez zadnego komunikatu bledu, co najdziwniejsze po wpisaniu zlego hasla dostaje komunikat ze haslo jest zle i ze mam wylaczone cookies. No i tu jest problem bo cookies mam wlaczone etc a to logowanie nie chce dzialac dalej. A w Operze nie mam najmniejszego problemu z zalogowaniem sie. Macie moze jakies sugestie jak to rozwiazac? Pozdrawiam - Kuba. mam podobny problem, z tym ze nawet pod opera mi nie dziala:/ |
|
|
|
20.7.2008 - 13:27
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 156 Nr: 3 567 |
CYTAT Macie moze jakies sugestie jak to rozwiazac? Wyczyścić cache (zwłaszcza cookies) z przeglądarki. -------------------- WPNinja | WordPress to moje Kung-Fu - strona poświęcona WordPressowi
|
|
|
|
20.7.2008 - 17:38
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 2 747 |
|
|
|