Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
27.9.2007 - 07:38
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 074 |
Witam
Jezeli pomylilem grupe to prosze moderatora o przeniesienie posta we wlasciwe miejsce, miejsce tu nowy i nie wiedzialem gdzie napisac tego posta. Sprawa wyglada tak - szukam linka do takiego pieknego, czarnego, zagranicznego bloga. Blog jest czarny z elementami kolorowymi (chyba tecza) i z fajnym duzym ptakiem chyba (moze paw)? Jest to bardzo ladny graficzny blog ktory ma posluzyc mi jako insporacja, z tego co sie orientuje jest zrobiony i pisany przez jakiegos grafika. Blog nie jest polski. Z gory dziekuje za taki link, szukam szukam i nie moge znalezc, a pewnie nie jeden z Was zna ten blog i kojarzy, pozdrawiam strzeli |
|
|
|
27.9.2007 - 08:21
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
bardzo duży wybór tematów do word press masz na http://themes.wordpress.net/. Czarne też tam są
-------------------- |
|
|
|
27.9.2007 - 09:21
|
|
|
bardzo duży wybór tematów do word press masz na http://themes.wordpress.net/. Czarne też tam są dzieki ale nie o to chodzi, tamten projekt jest autorski, niedostepny dla innych Hmmm chodzi o to ze jest bardzo rozbudowany graficznie, ja zrobie tez taki i musze pokazac go programiscie aby wszystko mi dopasowal.... Wiec czekam dalej pewnie nie jeden z Was to zna:> |
|
|
|
27.9.2007 - 09:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 878 Nr: 2 641 |
CYTAT szukam linka do takiego pieknego, czarnego, zagranicznego bloga. Blog jest czarny z elementami kolorowymi (chyba tecza) i z fajnym duzym ptakiem chyba (moze paw) POWODZENIA! Jesli Ty sam nie jestes pewny jak wygląda, to skąd niby ktoś inny ma to wiedzieć? W sieci jest kilkanaście tysięcy ogólnie dostepnych skórek, własnych projektów lub modyfikacji jest co najmniej drugie tyle... Życzę szczęścia w szukaniu, bo będzie Ci BARDZO potrzebne Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
27.9.2007 - 09:32
|
|
|
Witaj Kasia
To nie jest darmowa skórka tylko autorska, nie można jej ściągnać i zainstalować. A ten grafik jest znany i popularny, i licze że jeszcze dziś to znajdę (ew. Wy mi pomozecie) |
|
|
|
27.9.2007 - 09:35
|
|
|
Witaj Kasia To nie jest darmowa skórka tylko autorska, nie można jej ściągnać i zainstalować. A ten grafik jest znany i popularny, i licze że jeszcze dziś to znajdę (ew. Wy mi pomozecie) ok mam http://www.ndesign-studio.com/ |
|
|
|
27.9.2007 - 21:11
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 17 Nr: 2 895 |
No i co teraz z tym chcesz zrobic? Nadal nie kumam o co biega.
Pzdr, pixelgirl. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 19:52 |