WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!

Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.

Reply to this topicStart new topic
> Najładniejszy blog w sieci
strzeli
post 27.9.2007 - 07:38
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 074

Witam

Jezeli pomylilem grupe to prosze moderatora o przeniesienie posta we wlasciwe miejsce, miejsce tu nowy i nie wiedzialem gdzie napisac tego posta.

Sprawa wyglada tak - szukam linka do takiego pieknego, czarnego, zagranicznego bloga.
Blog jest czarny z elementami kolorowymi (chyba tecza) i z fajnym duzym ptakiem chyba (moze paw)?

Jest to bardzo ladny graficzny blog ktory ma posluzyc mi jako insporacja, z tego co sie orientuje jest zrobiony i pisany przez jakiegos grafika. Blog nie jest polski.

Z gory dziekuje za taki link, szukam szukam i nie moge znalezc, a pewnie nie jeden z Was zna ten blog i kojarzy,

pozdrawiam
strzeli
Go to the top of the page

+Quote Post
west28
post 27.9.2007 - 08:21
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 309

bardzo duży wybór tematów do word press masz na http://themes.wordpress.net/. Czarne też tam są smile.gif

--------------------

+Quote Post
strzeli
post 27.9.2007 - 09:21
Post #3

aktywność:
*

CYTAT(west28 @ 27.9.2007 - 09:21) *
bardzo duży wybór tematów do word press masz na http://themes.wordpress.net/. Czarne też tam są smile.gif

dzieki ale nie o to chodzi, tamten projekt jest autorski, niedostepny dla innych

Hmmm chodzi o to ze jest bardzo rozbudowany graficznie, ja zrobie tez taki i musze pokazac go programiscie aby wszystko mi dopasowal.... Wiec czekam dalej pewnie nie jeden z Was to zna:>

+Quote Post
Kasia79
post 27.9.2007 - 09:30
Post #4

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 2 641

CYTAT
szukam linka do takiego pieknego, czarnego, zagranicznego bloga.
Blog jest czarny z elementami kolorowymi (chyba tecza) i z fajnym duzym ptakiem chyba (moze paw)

POWODZENIA! Jesli Ty sam nie jestes pewny jak wygląda, to skąd niby ktoś inny ma to wiedzieć?
W sieci jest kilkanaście tysięcy ogólnie dostepnych skórek, własnych projektów lub modyfikacji jest co najmniej drugie tyle...

Życzę szczęścia w szukaniu, bo będzie Ci BARDZO potrzebne smile.gif !

Kasia

--------------------
Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.

+Quote Post
strzeli
post 27.9.2007 - 09:32
Post #5

aktywność:
*

Witaj Kasia

To nie jest darmowa skórka tylko autorska, nie można jej ściągnać i zainstalować.

A ten grafik jest znany i popularny, i licze że jeszcze dziś to znajdę (ew. Wy mi pomozecie) msn-wink.gif

+Quote Post
strzeli
post 27.9.2007 - 09:35
Post #6

aktywność:
*

CYTAT(strzeli @ 27.9.2007 - 10:32) *
Witaj Kasia

To nie jest darmowa skórka tylko autorska, nie można jej ściągnać i zainstalować.

A ten grafik jest znany i popularny, i licze że jeszcze dziś to znajdę (ew. Wy mi pomozecie) msn-wink.gif

ok mam

http://www.ndesign-studio.com/

+Quote Post
pixelgirl
post 27.9.2007 - 21:11
Post #7

aktywność:
*

Nr: 2 895

No i co teraz z tym chcesz zrobic? Nadal nie kumam o co biega. jezyk3.gif

Pzdr,
pixelgirl.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4 12 08 - 19:52
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów