Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
28.1.2008 - 20:02
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 3 651 |
Witam.
Stała się rzecz dziwna. Z dnia na dzień bez mojej jakiejkolwiek ingerencji zniknął wordpress. Nic nie było kasowane z serwera, nic nie było wrzucane. Obecnie wyświetla się tylko input na hasło i tyle. Proszę sprawdzić www.pantuniestal.com Zaglądałem do bazy i niby wszystko jest jak być powinno. Wordpress postawiony był ponad rok temu, więc nie jest to świeżak. |
|
|
|
28.1.2008 - 20:37
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
prawdopodobnie wysypał ci się temat. Podmień temat default z paczki instalacyjnej z tematem, którego obecnie używasz nadając mu taką samą nazwę i zobacz co się wydarzy
-------------------- |
|
|
|
28.1.2008 - 20:58
|
|
|
prawdopodobnie wysypał ci się temat. Podmień temat default z paczki instalacyjnej z tematem, którego obecnie używasz nadając mu taką samą nazwę i zobacz co się wydarzy nic to nie dało, ale zauważyłem, że edytowany był plik wp-dir.php . hmm tylko jak to się mogło stać skoro nikomu dostępu nie dawałem do serwera |
|
|
|
28.1.2008 - 21:28
|
|
|
Ohhh. Już chyba dochodze co się stało. Pliku wp-dir.php nie ma w normalnej instalce. Podejrzałem co tam w nim siedzi i poza kodem jest mnóstwo chińskich krzaczków i link do www.4ngel.net. Jak wejdziemy to drogą dedukcji można wywnioskować, że nie jest to strona o przyrodzie. No dobra, doszedłem już do tego punktu, ale co robić dalej? Dzwonić do hostingu? niech przywracają backup, czy zrobić jeszcze jedną instalkę wp?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4 12 08 - 17:57 |