( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
09.10.2006 - 12:19
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 1 349 |
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Na początek chciałem napisać, że przeszukiwałem forum supportowe na blogosome.com i znalazłem kilka (chyba) rozwiązań, ale żadnego nie jestem w stanie zrealizować z powodu mojej nie za dużej znajomości technologii... Stąd proszę Was, o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu - jeśli tylko go znacie. Mam jakiś tam swój blog na blogsome.com, ostatnio po nabyciu własnego serwera postawiłem sobie sam Wordpressa i chciałbym teraz moje posty z blogsome.com przrzucić na moją własną instalację WP. Z czy mogę prosić o jakiś łopatologiczne podpowiedzi? Z góry dzięki! /Pudens -------------------- /Pudens
|
|
|
|
13.10.2006 - 14:56
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
Istnieją dwa rozwiązania Twojego problemu:
1. Ręczne: Otwierasz dwa okna przeglądarki a następnie za pomocą skrótów klawiaturowych CTRL+C oraz CTRL+V dokonujesz przeniesienia treści. 2. Automatyczne: Logujesz się do panelu administracyjnego właściwego WP, otwierasz zakładkę Import i dokonujesz go wykorzystując jako źródło RSS. -------------------- |
|
|
|
13.10.2006 - 16:53
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 26 Nr: 1 275 |
A rozwiązanie pierwsze mimo, iż mozolne to wcale nie bedzie wyglądac kijowo bo na WP możesz ustawić dowolną datę
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 22 05 12 - 12:03 |