( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
26.7.2007 - 11:12
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 794 |
To nie ma nic wspólnego z daną skórką, aczkolwiek napisałem to tu - bo bezpośredni związek ma.
Jak zmienić to meta w sidebarze? Nie chodzi mi o to standardowe które jest zaraz na początku instalacji laya, ale o to dynamiczne. Jak na nie wpłynąć? Pozdrawiam! |
|
|
|
26.7.2007 - 11:20
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
CYTAT To nie ma nic wspólnego z daną skórką, aczkolwiek napisałem to tu - bo bezpośredni związek ma. to w końcu ma czy nie? Jesli chodzi Ci o meta box wyswietlane zazwyczaj na samym dole sidebar to miejsce, w ktorym sie je zmienia ZALEZY od skorki. W niektorych skorkach wystarczy zmienic sidebar.php , w innych functions.php. Pozdrawiam, Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
01.8.2007 - 19:44
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 794 |
Dziękuję Kasiu!
|
|
|
|
01.8.2007 - 19:52
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: V.I.P. Postów: 856 Nr: 2 641 |
Ależ proszę bardzo
-------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 22 05 12 - 12:01 |