WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uprawnienia

Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.

Reply to this topicStart new topic
> Made on Zion REC., www.madeonzion.pl
malyel
post 13.5.2008 - 18:47
Post #1

aktywność:
**

Grupa: +Bloger

Nr: 2 574

Made on Zion REC., to polskie niezależne wydawnictwo zajmujące się zrzeszaniem i promowaniem polskich, chrześcijańskich artystów hiphopowych.

www.madeonzion.pl

Proszę o ocenę... Parę rzeczy nie jest jeszcze dokończonych. Poza tym IE i Firefox mogą w kilku px rożnie wyświetlać stronę, ale zasadniczej różnicy nie ma.
Go to the top of the page

+Quote Post
Riff
post 13.5.2008 - 19:28
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 3 158

Uff, no to zacznijmy od góry - pole wyszukiwarkie w ogóle nie rzuca się w oczy, przypomina mi nic nie znaczący kod kreskowy (pierwsze skojarzenie). Menu główne mało uwidocznione, zaś sam obrazek nagłówka, który chyba jest tytułem strony pozostawia wiele do życzenia - po pierwsze, nie da się go odczytać wink.gif.

Czcionki są w mojej opinii za małe o jakieś dwa punkty. No i jest stanowczo za dużo obrazków - a przynajmiej są źle wkomponowane, całość sprawia wrażenie zbyt upchanej. Formularz newslettera w ogóle nie rzuca się w oczy.

Za to podoba mi się rotacja bannerów w "partnerach" oraz sposób, w jaki zostały rozwiązane buttony na dole strony "xhtml, css, rss" smile.gif.

Sposób leczenia - większe czcionki i więcej przestrzeni - no i zmienić ten header wink.gif.

--------------------

+Quote Post
eldzi
post 15.5.2008 - 12:23
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 777

Podoba mi się Twoja strona jako całość.

Mam odmienny stosunek do rotacji banerów niż Riff. Może po prostu trochę za szybko się przewijają, kilka razy nie udało mi się zdążyć z kliknieciem w interesujący mnie baner, bo się zmienił.
Upchnięcie tak ciasno mz jest ok, natomiast przyciemnił bym lekko czcionkę i lekko zwiększył ale to już Riff zauważył.
Wywaliłbym też te pojawiające się dymki po najechaniu na menu - wedlug mnie są niepotrzebne, bo przecież wiadomo że dział O nas to coś o nas wink.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24 07 08 - 04:31
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów