Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
19.12.2007 - 15:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 3 043 |
Czy istnieje jakis plugin / mozliwosc logowania sie uzytkownikow formularzem na stronie glownej i dodawaniem postow rowniez ze strony glownej (bez wchodzenia do wp-admin) ?
Tworze pewien serwis spolecznosciowy na WP i chce jak najbardziej uproscic dodawanie nowych postow dla zwyklych uzytkownikow - proste, ladne, bez jakiejkolwiek zbednej opcji. |
|
|
|
19.12.2007 - 20:06
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
I najlepiej żeby czytało w ich myślach o czym chcą napisać...
-------------------- |
|
|
|
19.12.2007 - 21:06
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 870 Nr: 309 |
-------------------- |
|
|
|
19.12.2007 - 21:25
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 10 Nr: 3 043 |
Dzieki
A czy jest jeszcze sposob zeby do template podlaczyc tworzenie nowego postu, ew. tworzenie nowego postu zrobic na oddzielnej, nowej stronie (chodzi mi o prosty formularz bez zakladek typu "Manage", "Options", itp). |
|
|
|
21.12.2007 - 21:13
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 870 Nr: 309 |
możesz zrobić to tak: Dodaj formularz wysyłający wpis na adres mailowy i udostępnij taką formę publikacji w word press. Minus to konieczność zabezpieczenia się przed spamem (np formularz widoczny tylko po zalogowaniu)
-------------------- |
|
|
|
15.6.2008 - 16:26
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 12 Nr: 2 812 |
Hmm.. no tak, tylko powiedz mi proszę WEST, jak zrobić taki formularz?
Pozdrawiam! -------------------- Quid quis qgit prudenter agas et pespice finem | Teledyski
|
|
|
|
16.6.2008 - 06:15
|
|
|
jesli nie kumasz to ja Ci skumać nie pomogę. Zrobienie formularza jest opisane np na mojej stronie lub możesz wykorzystać c-forms lub tdo-mini-forms. Ustawienie adresu w panelu admina też trudne nie jest. Pomysł polega na:
Wysłaniu przez użytkownika maila na opublikuj@demo.pl Ściągnięciu i pobrania postu z automatu przez word press -------------------- |
|
|
|
16.6.2008 - 19:17
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 12 Nr: 2 812 |
Hmm. .co do Todo- mini forms to wczoraj właśnie zainstalowałem tę wtyczkę! Jak dla mnie jest świetna! A co z maila, to troszkę źle napisałem
-------------------- Quid quis qgit prudenter agas et pespice finem | Teledyski
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 08 08 - 15:06 |