( Zaloguj | Zarejestruj )
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
17.4.2007 - 17:25
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 2 427 |
Dzień dobry
Mam zasadnicze pytanie na które nie potrafię sam znaleźć odpowiedzi... Mianowicie jak zrobić wyświetlanie zawartości kategorii ? Np. mam kategorie i podkategorie * Samochody - Audi = 80 = B4 = B3 - BMW = M5 = 316i = 5 I tak dalej i chciał bym aby po kliknięci w Samochody w nowej stronie wyświetlały mi się marki samochodów a nie od razu wpisy, jeżęli kliknę w Audi to aby pokazał się spis dostępnych tematów łatwy do ogarnięcia wzrokiem a nie wszystkie artykuły które mogą liczyć sobie naprawdę dużo treści... Mam nadzieje iż w miarę jasno i klarownie opisałem problem, za wszelaką pomoc dzięĸuje i pozdrawiam P.S. Do właściela forum. Przy zakładaniu nowego konta tam gdzie trzeba przepisać kod z obrazka jest literówka Ten post edytował jarekMk 17.4.2007 - 17:29 |
|
|
|
17.4.2007 - 18:49
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 586 Nr: 1 |
KOD <?php wp_list_categories('hierarchical=1'); ?> lub spróbuj może tego: KOD <?php wp_dropdown_categories('arguments'); ?>
-------------------- O blogach i blogowaniu, WordPRess, SEO i startupach
Użytkowniku - zamykaj tematy, w których uzyskałeś już pomoc! |
|
|
|
17.4.2007 - 21:05
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 2 427 |
Niby po części wyjaśniło
Kategorie * Aktualności * Artykuły * Porady o Nvidia + glx Zmodyfikowałem ten ko: Według Twojej rady ale nadal jak klikam na np. poradniki wo wyświetla mi wszystkie posty a nie podkategorie... Masz może pomysł ? Ten Pan to po części zrobił http://lanooz.net/category/tech/blogosfera/ Ten post edytował jarekMk 17.4.2007 - 21:49 |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 22 05 12 - 11:31 |