Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
01.10.2008 - 08:27
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
używam widgetów, ale kolejność linków nie jest taka jak bym sobie tego życzyła. znalazłam na forum, że w przyp. używania widgetów nie ma możliwości ustawienia kolejności wyświetlania linków, i że jest wtyczka z serii King, która to umożliwia.
niestety z nieznanych mi przyczyn nie działa. ze strony http://www.blog.mediaprojekte.de/cms-syste...dget-framework/ pobrałam King Widget Framework. Rozpakowałam i wrzuciłam na serwer do folderu /wp-content/plugins. Aktywowałam w PA. Natępnie ze strony http://www.blog.mediaprojekte.de/cms-syste...get-king-links/ pobrałam King Links. rozpakowałam i wrzuciłam plik king-links.php do foderu /wp-includes. (zg z instrukcją, tam gdzie jest plik widgets.php) Jednak nie pojawił się żaden panel do zarządzania linkami ani też żaden dodatkowy widget. jedyna zmiana to w zakłdace opcje podzakładka King Plugin Options, w której jest tylko jedna opcja 'Insert Javascripts for Widget Sliding into Head', a i tak nie daje się jej zaznaczyć. Na ww stronie, w opisie instalacji jest: CYTAT - Drag the King Link Widget on one of your sidebars and play with the options. - HINT: set the "Standart Options" Checkbox in the advanced panel to get an easy start o co chodzi?? PS uzywam skórki Andreas09. PS2 czy naprawdę nie można jakoś zmodyfikowac kodu, by linki wyświetlały się wg no 'oceny', tak jak to sie dzieje na ich liście w PA? Ten post edytował Natalia 01.10.2008 - 08:37 |
|
|
|
08.10.2008 - 09:01
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 42 Nr: 3 955 |
naprawdę nikt nie korzystał z tej wtyczki?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 11 08 - 10:32 |