IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

> UWAGA!

To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.

Closed TopicStart new topic
> Kilka problemów :/, proszę i Pomoc :)
baroOn
post 19.6.2010 - 11:56
Post #1

Grupa: Bloger

Nr: 8 479

Oto kilka mich problemów:
1. Nie mogę ustawić kolejności stron, np. chciałbym, aby "My life" było zaraz po zakładce o mnie rolleyes.gif
2. Czy jest taka możliwość, że zarówno w zakładce "Blog" mogę dodawać wpisy, mógłbym to samo robić w zakładce "My life" ?
3. Chciałbym mieć chmurę Tagów, taki trójwymiar ( pewnie wiecie o co mi chodzi ) smile.gif Jak to zrobić ?
4. Jak zlikwidować te nagłówki stron, które się wyświetlają. np. Gdy wejdę w "O mnie" to pierwsze co widzę, to duży napis "o mnie".. jak się go pozbyć ?
5. Chciałbym, aby Księga Gości otwierała mi się od razu, jak wejdę w Zakładkę Kontakt . Jak to zrobić, gdyż jak kopiuję kod HTML to muszę jeszcze raz klikać na Księga Gości :/
6. Jak wchodzę, to strona otwiera mi się w połowie, tzn. nie od początku, od bannera tylko w połowie strony :/

Wiem że jest tego troszkę, ale Proszę o pomoc i będę bardzo wdzięczny rolleyes.gif

Mój Blog: www.baronlife.boo.pl

Ten post edytował baroOn 19.6.2010 - 11:59
Go to the top of the page

+Quote Post
amistad18
post 19.6.2010 - 13:34
Post #2

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 5 919

1. Przeczytaj regulamin.
2. Przeczytaj opis działu zanim dodasz do niego temat.
3. NAZWA TEMATU!

Zamykam. Kosz.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 22 05 12 - 11:03