( Zaloguj | Zarejestruj )
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
19.6.2010 - 11:56
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 8 479 |
Oto kilka mich problemów:
1. Nie mogę ustawić kolejności stron, np. chciałbym, aby "My life" było zaraz po zakładce o mnie 2. Czy jest taka możliwość, że zarówno w zakładce "Blog" mogę dodawać wpisy, mógłbym to samo robić w zakładce "My life" ? 3. Chciałbym mieć chmurę Tagów, taki trójwymiar ( pewnie wiecie o co mi chodzi ) 4. Jak zlikwidować te nagłówki stron, które się wyświetlają. np. Gdy wejdę w "O mnie" to pierwsze co widzę, to duży napis "o mnie".. jak się go pozbyć ? 5. Chciałbym, aby Księga Gości otwierała mi się od razu, jak wejdę w Zakładkę Kontakt . Jak to zrobić, gdyż jak kopiuję kod HTML to muszę jeszcze raz klikać na Księga Gości :/ 6. Jak wchodzę, to strona otwiera mi się w połowie, tzn. nie od początku, od bannera tylko w połowie strony :/ Wiem że jest tego troszkę, ale Proszę o pomoc i będę bardzo wdzięczny Mój Blog: www.baronlife.boo.pl Ten post edytował baroOn 19.6.2010 - 11:59 |
|
|
|
19.6.2010 - 13:34
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
1. Przeczytaj regulamin.
2. Przeczytaj opis działu zanim dodasz do niego temat. 3. NAZWA TEMATU! Zamykam. Kosz. |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 22 05 12 - 11:03 |