Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
06.7.2007 - 19:13
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 54 Nr: 2 394 |
Witam
Pytanie trochę głupie, jednak od czasu kiedy postanowiłem zrobić porządek w kategoriach na swoim blogu zastanawia mnie pewna kwestia. Mianowicie chodzi mi o kategorie nadrzędne. Na moim blogu GigaBlogs.info takie kategorie jak Komunikatory, SEO i Marketing, Strony WWW znajdują się w kategorii nadrzędnej Internet. Niestety nic to nie daje, a moim zamierzeniem jest aby było to cos w stylu:
-Internet -Komunikatory -Strony www ,czyli wizualnie (pod)kategorie NIC nie zmieniają, widoczne są jedynie w ACP. Czy jest jakiś sposób na to co pokazałem na przykładzie? : -------------------- |
|
|
|
06.7.2007 - 21:23
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 467 Nr: 1 |
Chodzi Ci o wyświetlanie listy kategorii w menu?
ps. w przykładzie jest 2 razy ten sam "schemat" zaprezentowany -------------------- |
|
|
|
07.7.2007 - 09:18
|
|
|
no tak, IPB nie uwzględniło mojego wcześniejszego formatowania. Zmodyfikowałem "przykład"
-------------------- |
|
|
|
07.7.2007 - 10:04
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
albo to wina style.css albo formatka funkcji wp_list_categories jest zmodyfikowana. należy ustawić hierarchical=false
-------------------- |
|
|
|
07.7.2007 - 14:00
|
|
|
...albo celowe posunięcie WordPress.com
-------------------- |
|