Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
29.5.2008 - 06:17
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 4 175 |
Witam!
Otóż... na wstępie chciałbym napisać, że jestem początkującym użytkownikiem skryptu WordPress i prosiłbym o wyrozumiałość. A teraz... moje pytanie tyczy się jak wł. mam polską nakładkę WP ? Wgrałem ją w w folderu "lenguage". A logując się na swojego WP niestety nie mam PL stąd moje pytanie i prośba. Ps. Oczywiście przeszukiawałem forum oraz google, lecz nic nie mogłem znaleść odnośnie mojego problemu. Pozdrawiam, DearD - z góry dziękuję za odpowiedź. Ten post edytował DearD 29.5.2008 - 06:18 |
|
|
|
29.5.2008 - 09:34
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 305 Nr: 3 158 |
A plik wp-config.php wyedytowałeś?
-------------------- |
|
|
|
29.5.2008 - 17:46
|
|
|
Hmm.. a dokładniej? Chodzi Ci czy jest ustwione domyślnie na "PL" ? - Jeśli tak, to nic nie zmieniałem, bo jest na PL
|
|
|
|
30.5.2008 - 16:40
|
|
|
Ps. Od razu na wstępie przepraszam, że nie zedytowałem posta wyżej tylko dodałem nowy, ale potrzebuję natychmiastowej pomocy.
Chciałbym mieć panel administracyjny w j. polskim, a to już przeszło dwa dni się męczę i nic nie udaje mi się wskurać Czy, jest możliwość ustawienie języka z panelu administracyjnego? - Bo chyba na serwerze jest wszystko OK, tymbardziej, że jest wgrany i ustawiony domyślnie język "PL" :/ Pozdrawiam, DearD |
|
|
|
06.6.2008 - 10:17
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 845 Nr: 2 641 |
WP_LANG w pliku konfiguracyjnym musi byc takie samo, jak nazwa plikow .mo i .po.
Przyklad: jesli masz pliki pl_PL.po i pl_PL.mo , to w wp-config tez musisz miec pl_PL Kasia -------------------- Curiosity killed the cat, but satisfaction brought her back.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 09 08 - 00:12 |