( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
04.5.2010 - 20:50
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 8 261 |
Witam Panowie,
chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu takiej kwestii. Zamierzam postawić stronę na wp i tutaj nie mam pytań, natomiast chciałbym zrobić podstronę z pytaniami, gdzie ludzie będą mogli zadawać pytania poprzez formularz ( coś jak dodanie postu) a inni będą mogli udzielać odpowiedzi na nie. Pytań może być z biegiem czasu całkiem dużo w związku z tym chciałbym by na stronie /pytania/ pojawiało się 10 może 20 najnowszych, gdzie przy kliknięciu w pytanie przechodziło by się na podstronę na której były by odpowiedzi na to pytanie. Potrzebowałbym dodatkowo by powstawała mapa strony oddzielna dla użytkowników w formie statycznych linków oraz mapa dla googla. Z tym że koniecznie muszą być to oddzielnie mapy dla strony głównej oraz oddzielnie dla podstrony z pytaniami. Mam nadzieję, dość jasno to opisałem. Czy da się to zrobić w WP? A jeśli tak to proszę o wyjaśnienie w jaki sposób? Pozdrawiam, |
|
|
|
04.5.2010 - 21:07
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 63 Nr: 384 |
Wydaje mi się, że jeśli dobrze ostylujesz zwykły szablon, to będziesz mógł zrobić tak, że Twoja treść posta będzie pytaniem, a ludzie będą mogli poprzez komentarze dawać odpowiedzi. Kwestia dobrego rozegrania tego, może poprzez komentarze tylko dla zalogowanych?
Co do map, to nie wiem. Może się wypowie jakiś specjalista? -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 8 02 12 - 21:22 |