Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
03.11.2007 - 18:39
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 139 |
Po aktualizacji Wordpressa przy publikacji nowych wpisów pojawia mi się coś takiego:
[codeWordPress database error: [Table 'gardens_rysielec.wp_post2cat' doesn't exist] SELECT cat_ID AS ID, MAX(post_modified) AS last_mod FROM `wp_posts` p LEFT JOIN `wp_post2cat` pc ON p.ID = pc.post_id LEFT JOIN `wp_categories` c ON pc.category_id = c.cat_ID WHERE post_status = 'publish' GROUP BY cat_ID Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gardens/public_html/rysielec/wp-includes/wp-db.php:160) in /home/gardens/public_html/rysielec/wp-includes/pluggable.php on line 391][/code] Jezeli dodam te tabele to Wordpress produkuje mi kolejny blad, ale z juz z inna nazwa tabeli. Problem wystepuje nawet wtedy, kiedy wyczyszcze cala baze i zainstaluje wszystko od nowa Co robic? |
|
|
|
03.11.2007 - 21:57
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
Prawdopodobnie używasz wtyczek niekompatybilnych z tą wersją word press. Wystarczy, że przed aktualizacją wyłączysz wtyczki.
-------------------- |
|
|
|
03.11.2007 - 22:28
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 139 |
Ah, idiotycznie zapomniałem o wtyczkach, dziękuję za pomoc
|
|