Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
16.2.2008 - 20:31
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 4 Nr: 3 743 |
Witam,prosze o pomoc.
Oto,co dotychczas zrobilam: zmienilam config.php(zmienilam je chyba dobrze bo sprawdzalam wiele razy jak to zrobic), wyslalam pliki na serwer do folderu "www" i probuje wejsc na strone www.mojastrona/wordpress/wp-admin/install.php?step=1 Wyskakuje mi,ze "Nie masz prawa dostępu do żądanego katalogu. W katalogu nie ma indeksu lub katalog jest zabezpieczony przed odczytem. " Co robic? Gdzie moglam popelnic blad? Prosze o odpowiedz,mecze sie juz 2 dni :-( |
|
|
|
17.2.2008 - 09:12
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 849 Nr: 309 |
w katalogu musi być plik index.html lub index.php
-------------------- |
|
|
|
17.2.2008 - 20:08
|
|
|
Tam,gdzie mam wgrany folder wordpress czyli w katalogu "www" jest index.php i html. I co teraz?Dalej mi nie dziala:-(
|
|
|
|
17.2.2008 - 22:10
|
|
|
Czy pliki worpress moga byc w folderze jako jedno czy musza byc wyodrebnione pojedynczo i wgrane na "www" serwera? Czy plik index hml na serwerze ma byc wgrany do folderu "www" czy zostawic go tak jak jest pod nim? Czy maja byc dwa pliki ondex html i index php czy tylko jeden z nich? Przepraszam za te pytania le kto pyta nie bladzi
|
|
|
|
18.2.2008 - 18:00
|
|
|
Prosze serdecznie o pomoc :-(
|
|
|
|
24.2.2008 - 11:26
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 3 793 |
eee..
sciagasz paczke z www, rozpakowujesz na swoim komputerze+edycja co potrzeba i wrzucasz na server przez ftp co do plikow index. jak masz na glownym katalogu www to blog bedzie twojastrona.pl a jak w jakims katalogu powrzucasz, naprzykald do katalogu blog to bedziesz miala blog.twojastrona.pl. EDIT z ciekawosci sobie zaistalowalem tego bloga.. 1) rozpakowujesz na dysku 2) tworzysz baze danych mysql 3) edytujesz wp-config-sample.php i zmieniasz nazwe na wp-config.php 4) wrzucasz wszystko na server (jak chesz miec tylko blog tam proponuje wrzucisz wszytko z katalogu wordpress na server) 5) odpalasz twojastrona.pl/wp-admin/install.php mi poszlo wszystko bez najmiejszych problemow.. Ten post edytował atsuki 24.2.2008 - 11:57 |
|
|
|
24.2.2008 - 14:10
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 2 756 |
Może foldery mają złe atrybuty?
-------------------- |
|
|
|
09.5.2008 - 15:39
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 4 099 |
Miałem ten sam problem.
Po prostu musisz wszystkie pliki wrzucić do folderu www utworzonego przy rejestracji. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24 07 08 - 04:37 |