Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
29.5.2007 - 18:13
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 585 |
Witam, dzisiaj zainstalowałem WordPress
Miły dla oka, lecz obsługa wymaga przyzwyczajenia. Mam problem, ponieważ chciałbym bez dodatkowych pluginów przenieść link Home na samą górę... ![]() ... a dodatkowo pozbyć sie tych linków na samym dole obrazka Jak mam to zrobić? Pozdrawiam serdecznie, Drosed Ten post edytował Drosed 29.5.2007 - 18:14 |
|
|
|
29.5.2007 - 20:18
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Jaki styl?
-------------------- |
|
|
|
30.5.2007 - 07:57
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 585 |
Styl to bernie-v10. Strona jest zablokowana na hasło, ale skin można podejrzeć tutaj:
http://themes.wordpress.net/index.php?s=bernie |
|
|
|
30.5.2007 - 13:42
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
W PA wchodzisz w wygląd > widgets - main sidebar to ta górna część. Ustaw tam moduł "Strony" ale uprzednio w functions.php zamień linie 26-28 na:
KOD <?php if (is_page()) { $highlight = "page_item"; } else {$highlight = "page_item current_page_item"; } ?>
<li class="<?php echo $highlight; ?>"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">Home</a></li> <?php wp_list_pages('sort_column=menu_order&depth=1&title_li='); ?> -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 17:52 |