WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> Uprawnienia

Musisz mieć co najmniej 20 postów na koncie aby korzystać z tego działu.

Reply to this topicStart new topic
> Hard Wired Info, czyli przyszłość w wersji beta
Vesper
post 26.1.2007 - 16:06
Post #1

aktywność:
*

Grupa: +Bloger

Nr: 2 092

Hard Wired Info

Blog zaczął dawno temu (na blog.pl) jako kronika wydarzeń w pewnym studenckim mieszkaniu, ale potem szybko przerodził się w osobiste jazdy i wycieczki wink.gif W którymś momencie stwierdziłem, że skoro moja praca magisterska dotyczyła cyberpunka, blog o jego rzeczywistych przejawach byłby całkiem miłym zajęciem na wolne chwile (których mało, jak zawsze). Po drodze trafiłem na parę naprawdę przemiłych miejsc (polecam www.cyberpunkreview.com, napędzany WP smile.gif), co jeszcze bardziej zmotywowało mnie do pracy nad własnym blogiem.

Z WP przygodę rozpocząłem przygodę niedawno, php nie znam praktycznie w ogóle, o bardziej skomplikowanych rzeczach nie mówiąc (mySQL? AaaaaAAaAa O_o), tak więc pewnie często będę "truł" starszyźnie o pomocy smile.gif

Aha, w międzyczasie przesiadłem się z blog.pl na "własny", wykupiony hosting, a theme którego używam to własnoręcznie przerobiony default WP.

Zapraszam blogerów o podobnych zainteresowaniach do wymiany linków, opinii, doświadczeń i rad smile.gif

No i oczywiście dziękuję ekipie PSWP za pomoc!

--------------------
http://www.hard-wired.info: przyszłość w wersji BETA
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7 01 09 - 20:43
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów