WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

> UWAGA!

To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.

Reply to this topicStart new topic
> Google indeksuje menu, w podgladzie google pojawia sie menu, a nie wlasciwy tekst strony
whf
post 05.7.2007 - 19:10
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 2 726

Czesc Wszystkim!
Postanowilem do Was dolaczyc bo jestem naprawde zdesperowany i nie moge sobie z tym poradzic.

Otoz zalozylem strone oparta na Wordpress i skorce Brightside. Dlugo z tym walczylem, ale w kkoncu strona wyglada i dziala tak jak chce...

Problem mam tylko z google. Ogolnie rzecz ujmujac moja strona jest statyczna wiec postanowilem oprzec ja na stronach (pages) a nie na wpisach bloga (posts). W zasadzie 90% mojej strony jest oparte na stronach, a 10% na wpisach.

I teraz mam problem z google. Wpisy sa indeksowane i wyswietlane bez problemu. Natomiast stron nie.

Strony sa indeksowane w porzadku, ale google w liscie wyszukiwania wyswietla caly naglowek i stopke oraz menu danej strony, a nie wyswietla wlasciwego tekstu ze strony... Nikt nie bedzie odwiedzal tych stron, bo nikogo nie obchodzi naglowek i stopka, ale zawartosc, ktorej nie widac w liscie znalezionych stron.

Macie jakies pomysly co z tym zrobic? Bylbym bardzo wdzieczny... Probowalem analizowac kod html stron i wpisow tworzonych przez wordpress, ale nie widze jakichs znaczacych zmian (nie jestem dobry w te klocki)

Ten post edytował whf 05.7.2007 - 19:13
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanatyk
post 06.7.2007 - 21:11
Post #2

Administrator

Grupa: Administrator

Nr: 1

A adres skórki i Twojego bloga mamy odgadywać? wink.gif Podaj adresy bo tak to można z fusów coś wywróżyć tylko wink.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20 11 08 - 19:35
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów