( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
21.9.2009 - 20:13
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 66 Nr: 3 955 |
Witajcie!
mam pytanie do znających staty GA. Gdzie tam można znaleźć, o ile w ogóle, listę adresów IP użytkowników? Nie chodzi mi o kraj/miasto pochodzenia, czy też sieć, ale o cyferki z góry dzięki za info!! pzdr PS taka cyferkowa lista jaką oferują stat24 EDIT: już wszystko wiem: "Czy istnieje raport, który wyświetla adresy IP? Drukuj W usłudze Google Analytics nie są rejestrowane informacje umożliwiające identyfikację użytkowników, w tym adresy IP. Usługa ta zapewnia natomiast uzyskiwanie danych ułatwiających podejmowanie trafnych decyzji biznesowych. Raport Użytkownicy > Nakładka na mapę umożliwia sprawdzenie zebranych danych geograficznych dotyczących użytkowników witryny, a raport Właściwości sieci > Lokalizacja w sieci pozwala sprawdzić lokalizację ich dostawców internetowych." http://www.google.com/support/analytics/bi...mp;answer=72299 Ten post edytował Natalia 22.9.2009 - 07:50 -------------------- Skonsultuję to, co robisz lub chcesz robić w internecie. Również jak zarabiać.
Pierwsza konsultacja jest darmowa. Po prostu napisz do mnie ze strony konsultacji |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 21 05 12 - 11:53 |