Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
12.6.2006 - 09:55
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 165 Nr: 179 |
Taki maly offtopic
Swoja droga, sam szukam jakiegos przystepnego z odpwiednim transferem hostingu gdzies za granica... i niestety problem w tym ze nie wiadomo co wybrac jest kilka ciekawych ofert, ale serwery zza oceanu troche traca na szybkosci w porownaniu do "lokalniejszych" serwerow... Moze ktos ma jakies doswiadczenia z zagranicznym hostingiem :> -------------------- |
|
|
|
12.6.2006 - 11:12
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
Mam dobre doświadczenia; dotyczy to ofert na hosting i/lub kolokację w Niemczech, Holandii i USA (Kalifornia). Sporo polskich dostawców usług, po tym, gdy TPSA dorobiła się porządnych łącz międzynarodowych, decyduje się przenieść tam swoje usługi (warunki ekonomiczne pozwalają na świadczenie usług tańszych, o wiekszym stopniu niezawodności). Stąd spadek cen u części providerów.
-------------------- |
|
|
|
12.6.2006 - 16:49
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
CYTAT(andhy @ 12.6.2006 - 12:12) Mam dobre doświadczenia; dotyczy to ofert na hosting i/lub kolokację w Niemczech, Holandii i USA (Kalifornia).... Poprosze o kilka przykładów. Chyba nie tylko ja Pozdrawiam -------------------- |
|
|
|
13.6.2006 - 09:19
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
Dobrze współpracuje mi się z firmą Webmedia (ze średniej wielkości firm) i Miracle (z mniejszych).
-------------------- |
|
|
|
26.1.2007 - 15:58
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 13 Nr: 2 092 |
(Podobno) najtaniej wychodzi w USA. Z drugiej strony to USA jest krainą spamem i błędami w sieci płynącą, więc...
-------------------- http://www.hard-wired.info: przyszłość w wersji BETA
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 11 08 - 15:50 |