Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
08.11.2008 - 14:17
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 109 Nr: 2 060 |
http://technologie.gazeta.pl/technologie/1...k_po_kroku.html
Fajnie, że piszą, ale szkoda że nie robią tego dokładnie Co Wy o tym myślicie? PS: Należy mi się ranga "genialny promotor wordpressa" za proponowanie WP wszystkim znajomym -------------------- |
|
|
|
09.11.2008 - 08:55
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
dopisałem komentarz. Po prostu szkoda słów.... A myślałem, że wyborcza to poważna gazeta
-------------------- |
|
|
|
09.11.2008 - 09:58
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 422 Nr: 3 158 |
Panowie, w Polsce żyjecie - cudów się spodziewacie? Gazeta.pl była, jest i będzie portalem dla przygłupów, których nie interesuje rzetelność informacji.
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
09.11.2008 - 11:30
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 109 Nr: 2 060 |
Dodałem i ja
W sumie ważny jest fakt, że w ogóle ktoś coś napisał, może kiedyś będzie lepiej... Osobiście zajmuje się nieruchomościami i słuchajcie tego: wszystkie artykuły na gazeta.pl trąbią że jest kryzys jak cholera, lipa i koniec świata.... a ja jak bym o tym nie wiedział dopiero co podpisałem kolejna umowę i sprzedaje równocześnie trzy różne nieruchomości (nie wspominając o domu kolegi i działce szefa). Opierają się na danych z internetu czyli na tym, że np ktoś napisał, że jego działka kosztuje 100 tyś... i robią głupio bo to tylko cena ofertowa, nie wiedzą za ile działka się sprzedaje faktycznie... a ja wiem i na prawdę nie ma na co narzekać. BTW: prowadzę rekrutację, chętnych zapraszam na PW Wracając do WP: napisali co wiedzieli, a wiedzieli niewiele bo niestety nie zajmują się tematem na tyle dogłębnie jak ja nieruchomościami a west28 wordpressem... co nie zmienia faktu, że dla większości społeczeństwa "mądry" artykuł był kolejnym powodem dla którego gazeta.pl cieszy się tak szerokim zainteresowaniem Ten post edytował krzysztof114 09.11.2008 - 11:31 -------------------- |
|
|
|
09.11.2008 - 17:31
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 422 Nr: 3 158 |
Nie będziemy chyba teraz rozkminiać umiłowania przez społeczeństwo rzeczy prostych i głupich, bo nie wymagających wysiłku intelektualnego?
-------------------- Jestem studentem, jeśli pomogłem, Ty pomóż mi:
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 20:20 |