( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
16.11.2010 - 15:32
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 9 000 |
Witam, zarejestrowałem się na tym forum, specjalnie po to, żeby spytać "Jak dodać galerie na moją stronę wrodpress ?"
Szukałem w google już wiele razy, znalazłem, różne pluginy, tutoriale (nie tylko pl) robiłem wszystko (a raczej prawie wszystko), ale postanowiłem napisać tutaj. Nie wiem czy to tutaj powinienem zamieścić czy w jakimś innym, dziale czy jak to tam się nazywa. Owa galeria flash pojawia się pod różnymi nazwami: -Image rotator -NexGallery -FlashGallery -Sild... (cośtam itp. moja strona www.mojkomputer.ugu.pl Dodam jeszcze, że to moja pierwsza strona w wordpressie i jestem zielony, tak więc proszę o wytłumaczenie krok po kroku co mam zrobić Ten post edytował kacepek 16.11.2010 - 15:34 |
|
|
|
30.11.2010 - 12:44
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 46 Nr: 8 220 |
Witam, zarejestrowałem się na tym forum, specjalnie po to, żeby spytać "Jak dodać galerie na moją stronę wrodpress ?" Szukałem w google już wiele razy, znalazłem, różne pluginy, tutoriale (nie tylko pl) robiłem wszystko (a raczej prawie wszystko), ale postanowiłem napisać tutaj. Nie wiem czy to tutaj powinienem zamieścić czy w jakimś innym, dziale czy jak to tam się nazywa. Owa galeria flash pojawia się pod różnymi nazwami: -Image rotator -NexGallery -FlashGallery -Sild... (cośtam itp. moja strona www.mojkomputer.ugu.pl Dodam jeszcze, że to moja pierwsza strona w wordpressie i jestem zielony, tak więc proszę o wytłumaczenie krok po kroku co mam zrobić Do galerii polecam wtyczkę: http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/ -------------------- |
|
|
|
30.11.2010 - 15:40
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Kolega ma darmowy serwer, a NextGen jest pamięciożerny, więc jak często bywa - może mieć z nim problemy. Do czego Ci dokładnie ta galeria, do strony o komputerach? Przecież WP ma sam w sobie dodawanie i wyświetlanie zdjęć, tylko to trochę dopracować - aby się wyświetlały tak jak Ty chcesz.
|
|
|
|
18.1.2011 - 22:54
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 35 Nr: 4 066 |
a jakas galerie macie co byscie polecili co ma TAGI?P
-------------------- |
|
|
|
19.1.2011 - 11:59
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 892 Nr: 3 286 |
Next Gen ma tagi, ale w końcu nie określiłeś czy Ci pasuje, czy nie...
|
|
|
|
19.1.2011 - 12:01
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 35 Nr: 4 066 |
a masz moze demo tego jak to wyglada i jak to dziala?
-------------------- |
|
|
|
07.2.2011 - 17:37
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 9 441 |
Klik. Wystarczyło zerknąć do linku.
|
|