Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
15.1.2007 - 10:37
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 18 Nr: 428 |
Czy wordpress ma wbudowany jakiś formularz kontaktowy? Jeśli nie to co radzicie mi zainstalować/pobrać - nie mam ochoty na pisanie własnego formularza. Na serwerze oczywiście funkcja mail() działa bezproblemowo
Poza tym jak dodać do wordpressa system tagów? Ten post edytował pawkow 15.1.2007 - 10:38 |
|
|
|
15.1.2007 - 11:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 76 Nr: 633 |
Witam!
Polecam plugin PXS Mail Form -http://www.phrixus.co.uk/pxsmail/. Wersja 2.6 działa bezproblemowo. |
|
|
|
15.1.2007 - 11:17
|
|
Zainstalowałem tę wtyczkę i nie wiem jak z niej teraz korzystać... Pod jakim adresem znajdę formularz kontaktowy ?
Ten post edytował Fanatyk 15.1.2007 - 14:33 |
|
|
|
16.1.2007 - 11:46
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
Zainstalowałem tę wtyczkę i nie wiem jak z niej teraz korzystać... Pod jakim adresem znajdę formularz kontaktowy ? Nie czytałeś na stronie autora? Installation 1. Copy pxsmail.php into the /wp-content/plugins/ directory. 2. Go to the plugin manager and activate ‘PXS Mail Form‘. 3. Go to Options > PXS-Mail and update your email address and any other options you wish to change. To disable the automatic redirect, leave the destination field empty. 4. Add {mailform} to the page where you want the form to be inserted. Ciebie interesuje tylko punkt 4. Zainstalowałem ten formularz i rzeczywiście jest fajny, pytanie tylko czy istnieje polska wersja czy trzeba sobie spolszczyć samemu? pozdrawiam -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
17.1.2007 - 09:27
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 76 Nr: 633 |
CYTAT Zainstalowałem ten formularz i rzeczywiście jest fajny, pytanie tylko czy istnieje polska wersja czy trzeba sobie spolszczyć samemu? nie spotkałem się z polską wersją, ale spolszczenie tej wtyczki to chyba nie problem. |
|
|
|
17.1.2007 - 17:49
|
|
Zainstalowałem tę wtyczkę i nie wiem jak z niej teraz korzystać... Pod jakim adresem znajdę formularz kontaktowy ? 4. Add {mailform} to the page where you want the form to be inserted. Zorientowałem się wcześniej, chodziło o {mailform} |
|
|
|
05.10.2008 - 13:02
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 766 |
A ja mam pytanie jako początkujący gdzie w kodzie trzeba wstawić swój mail, żeby wiadomości były wysyłane?
Dzięki za odpowiedź |
|
|
|
05.10.2008 - 20:56
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 902 Nr: 309 |
polecam c forms z polską wersją językową
-------------------- |
|
|
|
13.11.2008 - 20:16
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 4 766 |
To jeszcze raz poproszę o pomoc. Chciałbym się dowiedzieć w którym miejscu mam wstawić swój mail w kodzie pxsmail.php żeby wiadomości do mnie szły.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20 11 08 - 18:36 |