IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Ebook o WordPress - zainteresowani?
Riff
post 05.3.2010 - 07:48
Post #1

Wu-Pe-Chi Master

Grupa: Redakcja

Nr: 3 158

Zastanawia mnie, czy są na forum osoby zaintersowane ebookiem o WordPressie. Wiadomo, Codex to jedno, a rozbudowana "instrukcja" po polsku to drugie. Są chętni na lekturę? No i druga sprawa, jeśli są chętni, to o jakich przedziałach cenowych myślicie, jesli chodzi o cenę ebooka?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
aeros
post 08.3.2010 - 19:02
Post #2

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 5 727

Będą w niej zagadnienia typowo dla początkujących czy bardziej zaawansowane? Ja jestem zainteresowany wink.gif

+Quote Post
Riff
post 10.3.2010 - 09:57
Post #3

Wu-Pe-Chi Master

I to i to smile.gif, choć głównie nastawiamy się na porady dla początkujących, którzy po prostu chcą opanować WP bez znajomości języka angielskiego.

--------------------

+Quote Post
KwusheR
post 12.3.2010 - 21:19
Post #4

aktywność:

Grupa: Bloger

Nr: 7 985

Jestem jak najbardziej zainteresowany wink.gif

+Quote Post
Kowalik
post 14.3.2010 - 01:21
Post #5

www.znajdztu.pl

Nr: 5 685

Riff pomysł przedni i jestem jak najbardziej za tym 'projektem' który zapewne wspomogę finansowo. Szkoda tylko że JA TAK BARDZO NIE LUBIĘ EBOOK'ów wink.gif

--------------------
Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www

+Quote Post
slasho
post 19.5.2010 - 16:06
Post #6

Nr: 8 022

ja bym byl zainteresowany takim ebookiem, chodzi mi głownie o to jak zrobić własny theme, jesli sie na tym znasz myśle ze przyciągniesz początkujących jak i zaawansowanych użytkowników

+Quote Post
andrzejku
post 28.5.2010 - 14:52
Post #7

Nr: 8 372

Ostatnio szukałem jakiejś ciekawej książce o WordPressie, ale niestety literatura z tego zakresy jest bardzo uboga. Jeżeli chodzi o ebooka, to pomysł fajny, aczkolwiek jakby ukazało się to w druku to byłby o wiele ciekawszy (myśl o zakupi ebooka + jego wydrukowanie trochę mnie zniechęca), nie lubię czytać z ekranu i używać alt+tab)

Osobiście chciałbym poczytać o tworzeniu zaawansowanych szablonów stron.

+Quote Post
lenny
post 25.6.2010 - 07:26
Post #8

Nr: 8 024

wydawanie ebookow dla początkujących to moim zdaniem golenie frajerów, właściwie wszystkie odpowiedzi na pytania/problemy znajdziesz w sieci więc przepisywanie stron do .pdfa i ich ponowne redagowanie mija się z sensem, nie lepiej poświęcić czas na coś bardziej kreatywnego niż wtórna broszurkę?

+Quote Post
amistad18
post 25.6.2010 - 13:05
Post #9

aktywność:

Nr: 5 919

Hmm, na upartego to wszystko znajdziesz w sieci, także te bardziej skomplikowane sprawy, i także podstawy i informacje/materiały do nauki, które wraz ze sporym zapałem, wystarczą do napisania samemu CMS'a. Kwestia jest taka, że 95% ciekawych i fajnych materiałów jest po angielsku, że trzeba tego szukać, a że ludzie zazwyczaj są leniwi i nie umieją szukać - ebook z wszystkim w jednym jest idealnym dla nich rozwiązaniem.

Co według Ciebie jest bardziej kreatywne?

+Quote Post
Riff
post 25.6.2010 - 13:27
Post #10

Wu-Pe-Chi Master

Zapewne coś, co jest darmowe, bo przecież płacić za ciężką pracę kogoś polakowi nie wypada smile.gif.

--------------------

+Quote Post
kag
post 06.7.2010 - 17:50
Post #11

Nr: 7 579

Tak. W sieci można znaleźć wszystko tylko że w języku angielskim.
Jeśli chodzi o polskie teksty na temat wordpressa (szczególnie jego możliwości związanych z CSM jest mało).
Co do formy, to najmniejszy problem. Ja cieszyłbym się z każdego ebooka na interesujący mnie temat. Byle bym miał polskimi literami czarno na białym jezyk3.gif

+Quote Post
vilq
post 19.10.2010 - 19:53
Post #12

Nr: 8 624

Bardzo zainteresowany, cena max 30zł

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 24 05 12 - 10:12