( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
05.3.2010 - 07:48
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
Zastanawia mnie, czy są na forum osoby zaintersowane ebookiem o WordPressie. Wiadomo, Codex to jedno, a rozbudowana "instrukcja" po polsku to drugie. Są chętni na lekturę? No i druga sprawa, jeśli są chętni, to o jakich przedziałach cenowych myślicie, jesli chodzi o cenę ebooka?
-------------------- |
|
|
|
08.3.2010 - 19:02
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 325 Nr: 5 727 |
Będą w niej zagadnienia typowo dla początkujących czy bardziej zaawansowane? Ja jestem zainteresowany
|
|
|
|
10.3.2010 - 09:57
|
|
![]() Wu-Pe-Chi Master ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 1 063 Nr: 3 158 |
I to i to
-------------------- |
|
|
|
12.3.2010 - 21:19
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 14 Nr: 7 985 |
Jestem jak najbardziej zainteresowany
|
|
|
|
14.3.2010 - 01:21
|
|
![]() www.znajdztu.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 714 Nr: 5 685 |
Riff pomysł przedni i jestem jak najbardziej za tym 'projektem' który zapewne wspomogę finansowo. Szkoda tylko że JA TAK BARDZO NIE LUBIĘ EBOOK'ów
-------------------- Użytkowniku, pozwól sobie pomóc. Podaj łaskawie adres problematycznej strony i opisz problem abyśmy nie musieli się domyślać!
Tanie pozycjonowanie | Katalog stron | Moderowany katalog stron www |
|
|
|
19.5.2010 - 16:06
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 8 022 |
ja bym byl zainteresowany takim ebookiem, chodzi mi głownie o to jak zrobić własny theme, jesli sie na tym znasz myśle ze przyciągniesz początkujących jak i zaawansowanych użytkowników
|
|
|
|
28.5.2010 - 14:52
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 8 372 |
Ostatnio szukałem jakiejś ciekawej książce o WordPressie, ale niestety literatura z tego zakresy jest bardzo uboga. Jeżeli chodzi o ebooka, to pomysł fajny, aczkolwiek jakby ukazało się to w druku to byłby o wiele ciekawszy (myśl o zakupi ebooka + jego wydrukowanie trochę mnie zniechęca), nie lubię czytać z ekranu i używać alt+tab)
Osobiście chciałbym poczytać o tworzeniu zaawansowanych szablonów stron. |
|
|
|
25.6.2010 - 07:26
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 9 Nr: 8 024 |
wydawanie ebookow dla początkujących to moim zdaniem golenie frajerów, właściwie wszystkie odpowiedzi na pytania/problemy znajdziesz w sieci więc przepisywanie stron do .pdfa i ich ponowne redagowanie mija się z sensem, nie lepiej poświęcić czas na coś bardziej kreatywnego niż wtórna broszurkę?
|
|
|
|
25.6.2010 - 13:05
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Hmm, na upartego to wszystko znajdziesz w sieci, także te bardziej skomplikowane sprawy, i także podstawy i informacje/materiały do nauki, które wraz ze sporym zapałem, wystarczą do napisania samemu CMS'a. Kwestia jest taka, że 95% ciekawych i fajnych materiałów jest po angielsku, że trzeba tego szukać, a że ludzie zazwyczaj są leniwi i nie umieją szukać - ebook z wszystkim w jednym jest idealnym dla nich rozwiązaniem.
Co według Ciebie jest bardziej kreatywne? |
|
|
|
25.6.2010 - 13:27
|
|
Zapewne coś, co jest darmowe, bo przecież płacić za ciężką pracę kogoś polakowi nie wypada
-------------------- |
|
|
|
06.7.2010 - 17:50
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 7 579 |
Tak. W sieci można znaleźć wszystko tylko że w języku angielskim.
Jeśli chodzi o polskie teksty na temat wordpressa (szczególnie jego możliwości związanych z CSM jest mało). Co do formy, to najmniejszy problem. Ja cieszyłbym się z każdego ebooka na interesujący mnie temat. Byle bym miał polskimi literami czarno na białym |
|
|
|
19.10.2010 - 19:53
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 8 624 |
Bardzo zainteresowany, cena max 30zł
|
|
|