Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
To nie jest dział do dyskusij o problemach związanych z wyglądaem, wyświetlaniem się lub nie pewnych elementów itp. do tego służy dział "wygląd".
Tu poruszamy tylko kwestie konfiguracji i ustawień.
![]() ![]() |
19.2.2007 - 21:27
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 233 |
Konfigurowałem swojego WP i wszystko było ok, do czasu, gdy na samej górze strony zaczął wyskakiwać komunikat:
KOD Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: output handler 'ob_gzhandler' cannot be used twice in /home/egraffik/public_html/portal/wp-includes/functions.php on line 336 Nie mówcie, co znaczy, bo to wiem. Chodzi mi o to jak naprawić ten błąd. Pozdrawiam |
|
|
|
19.2.2007 - 23:26
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
Jakąś wtyczkę instalowałeś lub coś takiego?
-------------------- |
|
|
|
19.2.2007 - 23:34
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 7 Nr: 2 233 |
Mam kilka wtyczek. Wyłączałem je z poziomu Panelu Admina i nie pomogło, więc pomyślałem, że to nie ich wina, ale spróbuje może wyrzucić je całkowicie z FTP i mam nadzieję, że to wystarczy.
--- Niestety nie pomogło. Wtyczki, które posiadam (a raczej posiadałem) to: Gravatars2, myGallery, Custom Contact i Post Teaser. Może to któraś z nich spowodowała błąd? --- Poszedłem na całość, wywaliłem wszystko z bazy danych izainstalowałem od nowa Wordpressa. Ten post edytował Skull 20.2.2007 - 00:04 |
|
|
|
20.2.2007 - 06:45
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 287 Nr: 425 |
Zbytecznie:
http://wordpress.org/support/topic/9657 W skrócie: Wystarczy wyłączyć kompresję gzip dla serwowania stron (z poziomu PA). -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 20:55 |