Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem ze skórką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą skórkę co Ty ;)
![]() ![]() |
02.1.2007 - 16:06
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 45 Nr: 313 |
Witam
szukalem czegos innego ale z braku pluginow potrzebuje zrobic cos takiego.... Potrzebuje zitegrowac z moim blogiem kolejny modul do publikacji wpisow, tzn chce miec jego i powiedzmy drugi, taki sam ale wyswietlajacy zuplnie inne wpisy, calkiem odrebny ale jednak zintegrowany z istniejaca instalacja wp. Czy da sie cos takiego zrobic? czytalem troche o multiple blogs i wpmu ale to nie rozwiazanie dla mnie chyba ? |
|
|
|
02.1.2007 - 17:08
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 10 Nr: 2 069 |
chcesz mieć rzeczywiście 'multiple blogs' czy np. listę 'headlines' z innego bloga/feedu? bo nie za bardzo rozumiem ideę drugiego modułu do publikacji - czy bardziej chodzi o podział na kategorię czy użytkowników czy ...?
-------------------- jacca.techblog: http://jacca.go.pl
|
|
|
|
04.1.2007 - 19:46
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 45 Nr: 313 |
nie, chodzi mi jedynie o dodatkowy modul "wpisow" wyswietlany "obok" orginalnie istniejacego czyli np wchodze do panelu administratora i tam mam publikuj i moge wybrac czy ma publikowac na stronie z wpisami nr1 czy nr 2, prosciej tego nie moge wytlumaczyc
chce poprostu zaadaptowac ten drugi modul do czegos zupelnie innego, a do tego nie ma niestety pluginu bo juz wczesniej o to pytalem.. |
|
|
|
05.1.2007 - 08:37
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 10 Nr: 2 069 |
Pewnym rozwiązaniem może być stworzenie dwóch autorów odpowiadających obydwu stronom i zmiana schematu odnośników na własny w stylu:
KOD /%author%/%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/ potem to już kwestia ustawienia jednego z autorów jako domyślnego (przekierowanie ze strony głównej) i zmian w linkach header.php Ten post edytował jacca 05.1.2007 - 08:58 -------------------- jacca.techblog: http://jacca.go.pl
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 17:52 |