Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
02.3.2007 - 14:46
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
Witam,
Chciałbym mieć możliwość sterowania atrybutami przy linkach które dodaje. Czy jest jakaś wtyczka czy muszę ręcznie dodawać rel="nofollow" jeśli chcę? O ile w treści posta to łatwe to jak to zrobić w blogroll? pozdrawiam -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
02.3.2007 - 23:18
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator Postów: 1 472 Nr: 1 |
WordPRess domyślnie pakuje to świństwo w każdy link. Jeśli nie chcesz żeby dodawał automatem nofollow, musisz zainstalować wtyczkę.
-------------------- |
|
|
|
05.3.2007 - 21:09
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 69 Nr: 525 |
WordPRess domyślnie pakuje to świństwo w każdy link. Jeśli nie chcesz żeby dodawał automatem nofollow, musisz zainstalować wtyczkę. Odwrotnie WP dodaje z automatu "nofollow" do komentarzy, do linków z blogrolla nie ma tego atrybutu. I znowu do zmiany tego atrybutu w komentarzach są wtyczki jakieś niektóre nawet dość bystre np usuwające nofollow po dodaniu więcej niż 10 komentarzy lub po pewnym czasie. Ma to sens w przypadku blogów takich jak Twój, pomyśl o tym Natomiast ja szukam wtyczki która pozwoli ustalać ten atrybut przy linkach z blogrolla, bo widzę, że chciałem byc taki miły i obiektywy ale daje BL konkurencji czego już nie chcę pozdrawiam Dobra sam znalazłem kogoś kto zebrał wszystkie pluginy do pracy na linkach: http://andybeard.eu/2007/02/ultimate-list-...trackbacks.html -------------------- --
Rafał www.Rafik.art.pl czasami wrzucam coś ciekawego dla mnie Cukrzyca i pompa insulinowa - blog dla cukrzyków |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 21:26 |