WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Deaktywujaca sie skorka.
slavo84
post 11.11.2007 - 18:22
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 273

Uzywam schematu: plaintxtblog spolszczonego w zrodlach przez siebie.

Mam taki problem ze raz na jakis czas, zauwayzlem ze przewaznie w przypadku 2 czynnosci (tj. w czasie wprowadzania zmian z zrodlach skina, albo zmienianiu jakis ustawien w panelu) skorka sama sie deaktywuje (aktywuje sie skorka default) mimo iz wogole nie zagladam w panelu do dzialu zwiazanego z wygladem.

Ktos ma jakas koncepcje co moze byc powodem?

EDIT: deaktywuje sie rowniez sama, po jakis 15 minutach

EDIT2: czysta skorka tez samoczynnie sie deaktywuje, ktos ma jakas wskazowke gdzie szukac powodu?

Ten post edytował slavo84 12.11.2007 - 08:20
Go to the top of the page

+Quote Post
tomirk
post 16.11.2007 - 16:28
Post #2

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 3 302

Witam.

Ja mam na jednym z blogow w oryginalnej wersji 2.3 z polskim tlumaczeniem rowniez bardzo podobny problem.

Uzywam przegladarki Firefoks. Ustawiam dowolna skorke inna niz default - dziala - chodze po postach, stronach bloga itd. - ciagle dziala. Nie wylogowuje sie i po jakims czasie (np. 35 minut) druga osoba z przegladarki IE7 (pliki tymczasowe byly czyszczone) wchodzi na tego bloga i blog wyswietla od razu skorke domyslna (bez nawet jednego przekierowania - sprawdzone w logu WWW). Testy byly robione kilkukrotnie. Zawsze tak samo - przestawia sie na skorke default. Nie tylko z jedna skorka tak bylo, wiec problem raczej nie dotyczy samej skorki, tym bardziej, ze ja nie mam problemow.

Prosze o pomoc.

--------------------

+Quote Post
b4it
post 16.11.2007 - 21:09
Post #3

aktywność:

Grupa: Redakcja

Nr: 60

Jakieś wtyczki aktywowane?

--------------------
b4it's log | iPhone Blog

4Avatars v0.2
Nie jestem darmowym, prywatnym pomocnikiem!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7 01 09 - 18:25
WebFan | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów