IPB

( Zaloguj | Zarejestruj )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Czy jesteście informatykami?
Daggerka
post 22.4.2010 - 17:52
Post #16

aktywność:

Grupa: +Bloger

Nr: 6 862

Obsługa WP jest banalna wink.gif Obecnie konfiguracja również jest banalna. Na poprawnie skonfigurowanych serwerze wszystko pięknie można ustawiać, wgrywać, aktualizować w panelu WP.

Ja ogólnie stronkami, forami itd zajmuję się od... niecałego roku? To wcale nie jest trudne.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
vilq
post 19.10.2010 - 19:54
Post #17

Grupa: Bloger

Nr: 8 624

Technikum informatyczne 4-letnie, nauka php głównie, ale również z hobby wink.gif

+Quote Post
strzelba666
post 27.1.2011 - 14:56
Post #18

Nr: 9 397

Pojęcie informatyk jest zbyt ogólne, to tak jakbyś mówił o lekarzu bez specjalizacji.

--------------------

+Quote Post
rokko
post 27.1.2011 - 16:06
Post #19

aktywność:

Nr: 8 919

A ja jestem informatykiem po studiach wink.gif

Do obsługi WordPressa nie jest wymagane żadne wykształcenie informatyczne, dużo instrukcji dla początkujących w sieci, jak napotkasz na problem zapytaj na forum wordpress.org.pl

Twierdzisz że jest mało poradników do WP po polsku?

Ja mam odmienne zdanie...

KOD
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=UDU&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=wordpress+ext%3Apdf+|ext%3Adoc+|+ext%3Adocx&aq=f&aqi=&aql=&oq=

--------------------

+Quote Post
leon55
post 30.1.2011 - 13:23
Post #20

Nr: 8 912

Technik meblarstwa, pracowałem w banku - kredyty, lokaty - w między czasie zaoczne studia na UW kierunek informatyka i ekonometria - trochę programuję w PHP i w JS obecnie pracuję w agencji reklamowej jako montażysta filmowy ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa - może zostanę posłem - hi hi.

--------------------
oszczędzasz, banki, lokata - lokaty bankowe
sprawdź ile zarobisz - kalkulator lokat

+Quote Post
darrmtrade
post 09.2.2011 - 17:54
Post #21

Nr: 9 466

Ja kończę studia informatyczne w tym roku. smile.gif

--------------------
Polska jest genialna.

+Quote Post
adriatyk
post 17.2.2011 - 11:28
Post #22

Nr: 9 501

Studia o profilu informatycznym lecz za dużo nie wyniosłem z uczelni - więcej z książek i z for internetowych, ukończenie studiów w Polsce nic Ci nie da taki system oświaty. Chyba że kończysz studia w USA lub W.B.

--------------------

+Quote Post
Badek
post 02.4.2011 - 21:14
Post #23

aktywność:

Nr: 9 453

Jestem w drugiej klasie gimnazjum, lecz tworzeniem stron zajmuję się od, bodajże, trzech lat. Jestem webmasterem i webdesignerem z hobby, ale mam nadzieję wiązać te zainteresowania ze swoją przyszłą pracą... smile.gif A aby dostosować Wordpressa po siebie, trzeba znać dobrze HTML, CSS, no i podstawy PHP, JS wystarczą.

--------------------

+Quote Post
jeffk6dfbe
post 04.4.2011 - 00:25
Post #24

Nr: 9 764

ja jestem prawie, że informatykiem :smile.gif Jeszcze został mi jeden rok studiów.

--------------------
Lubię latać.

+Quote Post
Kasia87
post 25.4.2011 - 22:36
Post #25

aktywność:
**

Nr: 9 106

Osobiście nie jestem informatykiem z wykształcenia. Z WP, HTML, Photoshopem itp. zaczęłam się zapoznawać w zeszłym roku dzięki mojemu chłopakowi, który to mi w tym pomógł. Obecnie jest to moja pasja, hobby, źródło dodatkowych dochodów... Pomagają kursy, książki i własne długie godziny spędzone na poznawaniu programów. W sieci jest mnóstwo darmowych materiałów. Polecam poszukać na google i na prywatnych blogach...

Pozdrawiam smile.gif

--------------------

+Quote Post
peterp
post 14.9.2011 - 07:47
Post #26

Nr: 10 509

Nie dokończyłem studiów informatycznych i może dobrze.W sumie studia niczego mnie nie uczyły.A do Wordpressa nie trzeba być informatykiem tylko pasjonatem smile.gif

--------------------

+Quote Post
pakulec
post 10.10.2011 - 18:37
Post #27

aktywność:

Nr: 7 472

Ja jestem inż. informatykiem na dodatek bez pracy... no cóż nie zawsze liczy się szkoła, umiejętności i chęć pracy... blink.gif

+Quote Post
TuTurysta
post 13.10.2011 - 17:34
Post #28

aktywność:
*

Nr: 8 465

Nie ma książek????
Od ręki w każdej dobrej księgarni dostaniesz:
http://helion.pl/search.cgi?qa=&wsprze...zukaj=wordpress

Tutoriale... tu się poniekąd zgodzę, ale za to jest cała masa anglojęzycznych (głównie video i nawet języka nie trzeba znać... no może poza jakimiś podstawami biggrin.gif)

Ja nie jestem ani informatykiem, ani programistą, ale efekty są (II miejsce) poza tym weź poprawkę, że początki są zazwyczaj trudne biggrin.gif

Teraz robię na WordPress'ie katalog firm - korzystam z dobrego foremwork'a i dobrych wtyczek, to mi odejmuje 60% roboty (względem darmowych odpowiedników)

Jak naprawdę, czegoś nie będziesz mógł zrobić - to napisz na forum ... pomożecie?

--------------------
Pobierz 101 najlepszych Wtyczek Wordpress
943 pobrania w 24 godziny - Sprawdź i Ty!

Mateusz Jaworowicz
Wordpress & Web Developer

+Quote Post

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

: 9 02 12 - 09:07
WebFan | Wszystko co chcesz wiedzieć o e-commerce