Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
30.5.2007 - 18:47
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 2 585 |
Hej!
To już mój drugi temat na forum Otóż szukałem podobnych tematów tutaj i znalazłem jeden, choć nie rozwiązał moich problemów. Ściągnąłem wtyczkę do Wordpress 2.2 oraz zainstalowałem wszystko zgodnie z instrukcją. Niby wszystko dobrze, ale.. Jak wyświetlić galerię Coppermine w stylu z Wordpress? Wszystko jest zainstalowane, ale nie mam pojęcia jak uruchomić samą stronę galerii pod WP. Jaki plik otworzyć? Pozdrawiam, Drosed
Powód edycji: Proszę o edycję pierwszego posta zgodnie z zasadami działu!
|
|
|
|
12.6.2007 - 21:05
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 31 Nr: 2 211 |
Podaj adres do tej wtyczki skąd można ją pobrać. Sam korzystam z tej galerii ale nie mam jej wbudowanej w WP. Jak podasz mi namiary na ten plugin to zobaczę co da się zrobić.
-------------------- |
|
|
|
17.6.2007 - 13:05
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 2 648 |
Jak zainstaluje sie wtyczkę, to w edytorze wpisów do każdej strony pojawia się pasek z możliwością wstawiania zdjęc i bedą się one wyswietlały jak w Coppermine. Ja zainstalowałam i miałam taką opcję. Nie korzystam z niej jednak, bo galerię obrazow mam w lightbox2, a na typową galerię zdjęć to za dużo dłubania ze wstawianiem. Jak się ma parę zdjeć to można się tak bawić, ale jak się ma ok 1000 to lepiej wybrać skórę WordPress'a i Coppremine taką samą. Jest z 15 skór, które ze sobą grają. Z polskich co prawda ze dwie, ale i tak zawsze łatwiej przetłumaczyć z WordPressa niż przerabiać Coppremine na WordPress'ową, tak jak ja zrobiłam: http://ucieszki.livenet.pl/galeria/ Poprostu dopatrzyłam się później.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 18:36 |