Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Tu znajduje się lista kompatybilnych z WP 2.3 wtyczek. Zgłoszenie problemu z wtyczką nie działającą z WP 2.3 jest nagradzane ostrzeżeniem i moderacją!
Zgłaszając problem z wtyczką koniecznie podaj adres strony wtyczki (ew. do downloadu wtyczki).
![]() ![]() |
02.4.2008 - 15:24
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 2 Nr: 3 991 |
Witam, nie potrafie rozpoznac jakie wtyczki zostaly uzyte na tej stronie, a mianowicie na
KOD http://wp2.az.pl Rotacja wpisow w prawym menu, pobralem 2 pluginy, ale to nie jest to. I jaka wtyczka zostala uzyta, ze na stronie indeksuje rozne slowa kluczowe? to jakis skrypt automatycznie indeksuje wyrazenia z roznych wyszukiwarek, np msn, yahoo, i dodaje je na strone wraz z wynikami wyszukiwania, wie ktos gdzie znajde taki skrypt? moze byc platny,prosze o pomoc w znalezieniu wtyczek. wiem ze taka wtyczka istnieje. pozdrawiam i dziekuje, |
|
|
|
02.4.2008 - 16:15
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 3 984 |
Rotator może byc na przyklad ten:
http://wordpress.org/extend/plugins/random...dget/#post-1325 |
|
|
|
02.4.2008 - 16:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 68 Nr: 3 882 |
Nie wiem co to za wtyczki, ale wiem jedno: jeśli to Twój blog - natychmiast przenieś go do innej firmy! Ja się zawiodłem na Az.pl i to bardzo!
-------------------- Maciej Płoński
blog prywatny - o IT, kulturze i Warszawie MakeWWW.blog - blog o internecie i technicznych nowinkach |
|
|
|
02.4.2008 - 18:07
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 6 Nr: 3 984 |
Heh.. Skoro by to byl jego blog to by pewnie wiedzial jakie ma wtyczki zainstalowane. Pomysl troche zanim cos napiszesz!
|
|
|
|
02.4.2008 - 18:51
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 68 Nr: 3 882 |
Heh.. Skoro by to byl jego blog to by pewnie wiedzial jakie ma wtyczki zainstalowane. Pomysl troche zanim cos napiszesz! Czasem różnie bywa -------------------- Maciej Płoński
blog prywatny - o IT, kulturze i Warszawie MakeWWW.blog - blog o internecie i technicznych nowinkach |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22 11 08 - 10:23 |