( Zaloguj | Zarejestruj )
Wszystkie tematy są moderowane. Przed ukazaniem się muszą być zaakceptowane przez Redakcję. Prosimy nie wysyłać wielokrotnie tego samego wpisu.
![]() ![]() |
06.1.2010 - 15:36
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 7 047 |
Witam !
Zauważyłem ostatnio stronę sfpd.pl, z tego co wiem, to na tej stronie przechowywane są dane jakiś osób z gry ... Okej, ale to nie o to chodzi, chodzi mi o podanie nazwy skryptu o jaki oparto tą bazę, bądź modyfikacje gotową ? Podejrzewam że to modyfikacja Wordpress, więc napisałem to tu. Być może to pomyłka, jednak wtedy wybrałem zły dział, więc za to przepraszam. |
|
|
|
06.1.2010 - 16:30
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Bez zalogowania się niewiele widać - dlaczego uważasz że to jest modyfikacja WP?
|
|
|
|
06.1.2010 - 16:38
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 7 047 |
Widzialem kiedys cos bardszo podobnego.
Postaram Ci sie wyjasnic to co na takowej stronie[widzialem inna, jednak tamta nie istnieje, a mialem konto] Były 2 Access Right: Admin, User Rolą admina było zakładanie kont[Właśnie nie wiem czy z gotowego panelu, czy ręcznie], mógł moderować wpisy. User mógł z pól ustalonych uzupełnić dane np: Janek Kowalsky, 1890 kupił 3 gitary, a Heniek z 1891 kupił 5 plecaków, były 2 wpisy, i każdy user z aktywnym kontem mógł zobaczyć sobie takie wpisy, i jeśli 1 z warunków np: Heniek zgubił 5 plecaków, mógł zedytować to na to że wtedy Heniek posiada 0. Czyli to był skrypt przechowywania Danych w użyciu bazy danych MySQL, posiadający funkcję definiowania pól jak np: w forum BBCode's. Skojarzyło mi się to z Wordpressem właśnie. Czy poprostu jest to jakiś autorski skrypt ? Bo jak tak, to niestety będzie trzeba zrobić ... A taki ze mnie "leniwiec" Ten post edytował Bertex 06.1.2010 - 16:39 |
|
|
|
06.1.2010 - 18:10
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redaktor Naczelny Postów: 1 178 Nr: 425 |
Przepraszam autora, ale nie każdemu psu wołają 'Burek'.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 21 05 12 - 10:25 |