WordPress

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!

Reply to this topicStart new topic
> Co się dzieje z tym forum...
JoShiMa
post 09.7.2008 - 13:15
Post #1

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 247

Zastanawiam się, czy wprowadziliście jakiś upgrade na forum, bo nagle, dziś, wszystkie fora na jakie zaglądam, a które są oparte na tym samym skrypcie co www.wordpress.org.pl robią mi straszne fikołki. A to nie mogę się zalogować, a to przeczytane posty nie są zaznaczone jako przeczytane a to post, który dopiero co napisałam w ogóle się nie wyświetla w dziale, gdzie podobno jest umieszczony.

Po woli mnie już trafia i dodam jeszcze tylko, że usuwanie ciasteczek i czyszczenie pamięci podręcznej nic nie pomaga.

Ktoś ma jeszcze podobne problemy? Używam FF2 pod Windows XP, ale sprawdziłam też pod IE07

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanatyk
post 09.7.2008 - 20:29
Post #2

Administrator

Grupa: Administrator

Nr: 1

CYTAT(JoShiMa @ 09.7.2008 - 13:15) *
[...]wszystkie fora na jakie zaglądam, a które są oparte na tym samym skrypcie co www.wordpress.org.pl robią mi straszne fikołki. [...]

Skoro wszystkie, to jak myślisz - po której stronie leży "wina"?

--------------------

+Quote Post
JoShiMa
post 10.7.2008 - 08:00
Post #3

aktywność:
*

Grupa: Bloger

Nr: 4 247

Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Wszystkie fora oparte na tym skrypcie i tylko te. Fora innych skryptów działają poprawnie. TO właśnie sugeruje, że wina może być w skrypcie np jeśli pojawiła się jakaś niestabilna jego aktualizacja i tego dotyczyło moje pytanie.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 22 11 08 - 09:51
Polski Blogger | Forum Komputerowe | Spotkania blogerów