Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
![]() ![]() |
23.6.2008 - 18:23
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 268 |
Witam,
proszę o pomoc w zlikwidowaniu błędu, bo nie mam pojęcia z czego on może wynikć Po wrzuceniu plików na serwer, na stronce gdy chcę instalować (WordPress+2.5.1+PL+STANDARD)pojawia mi się następująca informacja: "Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thinkersteam/ftp/blog/wp-admin/install.php:1) in /home/thinkersteam/ftp/blog/wp-admin/install.php on line 17 W linii 17 tego pliku mam: header( 'Content-Type: text/html; charset=utf-8' ); Baza danych ma kodowanie: System kodowania znaków dla MySQL: UTF-8 Unicode (utf8) System porównań dla połączenia MySQL: utf8_polish_ci Serwer na - nazwa.pl Zmiana chmodów - na 777 nie pomaga. Ponowne wgranie pliku instal.php także... |
|
|
|
24.6.2008 - 08:20
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 106 Nr: 2 655 |
zobacz co napisałem w tym poście:
http://www.wordpress.org.pl/index.php?s=&a...ost&p=14096 to może pomóc |
|
|
|
24.6.2008 - 11:53
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 5 Nr: 4 268 |
Niestety, nie pomogło;-( Popięłam się z kodem wp-do tamtego posta, bo wczesniej nie zauważyłam, że był już podobny temat. Sorki. Ale wg mnie z wp-config jest wszytsko ok.
|
|
|
|
01.7.2008 - 15:32
|
|
|
aktywność: ![]() Grupa: Bloger Postów: 3 Nr: 4 294 |
Zobacz jakimś edytorem czy nie masz na początku BOM dodanego (zakładam że pliki masz w utf-8).
Pisałem o tym w tym samym wątku do którego linkował poprzednik. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21 08 08 - 06:43 |