( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
13.6.2011 - 20:00
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 10 110 |
Witam.
Na początku piszę, że szukałem z godzinę w google i na tej stronie ale nic nie znalazłem. Nie mam na pewno nic przed <?php w wp-config.php. Instalowałem już niejednokrotnie WordPressa to jest mój pierwszy taki błąd (teraz na innym hostingu). KOD Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-login.php on line 290 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-login.php on line 302 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 662 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 663 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 664 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hxjlijge/public_html/wp-config.php:1) in /home/hxjlijge/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 865 Wszystkie pliki (prócz wp-config.php) są oryginalne. Nic nie modyfikowałem. Błąd pojawia się przy logowaniu. -------------------- www.Humorex.pl
Uśmiechnij się! |
|
|
|
13.6.2011 - 21:47
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Plik wp-config.php należy edytować programem który obsługuje kodowanie UTF-8 bez BOM, czyli np. Notepad++ ... popraw kodowanie, usuń niepotrzebne spacje i entery przed <?php i po ?> , a powinno zadziałać.
|
|
|
|
13.6.2011 - 22:28
|
|
|
Używałem notepad++
Usunąłem całą bazę MySQL, próbuję na nowo całą konfigurację. Dane wpisuje na bank 100% poprawne - Nie łączy z bazą. Próbowałem różnych możliwych sposobów - nic nie działa. Ten post edytował Maku123 13.6.2011 - 22:34 -------------------- www.Humorex.pl
Uśmiechnij się! |
|
|
|
13.6.2011 - 22:50
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 4 254 Nr: 5 919 |
Błąd który podałeś wyżej, dotyczy problemu z kodowaniem, natomiast problem z połączeniem z bazą - oznacza podawanie złych danych.
|
|
|
|
13.6.2011 - 22:57
|
|
|
Wykasowałem wszystko, wgrałem na nowo pliki, odpalam stronę, wpisuje dane MySQL, wyświetla się error bazy danych.
Tym razem korzystałem z kreatora. Wiem, że dane prawidłowe. Hasło zrobiłem "123" na próbę więc nie ma możliwości pomyłki. Nazwę użytkownika, host, nazwę bazy kopiuję ze strony hostingu i sprawdzam, czy nie skopiowałem czasem spacji - Nie działa. ///EDIT: Nie wiem jak ale naprawiłem. Ten post edytował Maku123 13.6.2011 - 23:07 -------------------- www.Humorex.pl
Uśmiechnij się! |
|
|
|
01.7.2011 - 02:03
|
|
|
aktywność: Grupa: +Bloger Postów: 10 Nr: 8 170 |
Podepnę się pod temat. U mnie sprawa wygląda następująco. Były przenoszone dwie strony. Obie z tego samego serwera i obie wcześniej działały. Teraz działa tylko jedna, a druga wywala błędy.
Na początku nie pojawiało się nic, po prostu mieliło stronę. Po kilku zmianach wprowadzonych przez kolegę zaczęły się dalsze cuda. Najpierw pojawiał się błąd "cannot modify header information" przy wp-config.php, wiersz 1. Zmieniliśmy kodowanie wp-config.php i jest to samo, ale w plugabble.php i też wiersz 1. Oba błędy odnoszą się do plugabble.php, wiersz 897 |
|
|
|
01.7.2011 - 06:38
|
|
Pokaż komunikat błędów.
|
|
|
|
01.7.2011 - 09:31
|
|
|
Obecnie po usunięciu ostatniej linii w plugabble.php wygląda tak:
ďťż Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bubu/trick/wp-includes/pluggable.php:1) in /home/bubu/trick/wp-includes/pluggable.php on line 897 |
|
|
|
01.7.2011 - 14:18
|
|
Po co usuwałeś ostatnią linijkę plugabble.php ? Gdyby jej nie miało być, to by jej nie było. Jaka wersja WP?
|
|
|
|
01.7.2011 - 19:05
|
|
|
Już nie wiem gdzie jest problem. Postanowiłem zainstalować świeży WordPress i zaimportować bazę danych ze starego. User, posty i tagi przeszły elegancko, ale w momencie kiedy wrzucam mu tabelę z wp-options, to strona przestaje się ładować i mieli w miejscu.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| : 21 05 12 - 10:17 |