Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
11.3.2007 - 21:09
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 2 311 |
Witam. Posiadam WP 2.1.2. Mam problem z pluginem Bunny's Technorati Tag. Pobrałem sobie pliczek ze strony. Wgrałem do p-content/plugins. Aktywowałem w panelu i niby działa bo przy pisaniu newsa jest pole tags ale jak trzeba zrobic zeby tagi byly wyswietlane w newsie na stronie?
|
|
|
|
11.3.2007 - 21:29
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 737 |
Moze nie uwzględniłeś tagów w stylu, tam gdzie chcesz żeby się wyświetlały?
KOD <?php the_bunny_tags(); ?> to mam na myśli A tak poza tym, to proponuję ściągnąć nowszą wersję wtyczki, której akurat na tej oficjalnej stronie którą podałeś nie ma. Inaczej będziesz miał problem z wybiórczo znikającymi tagami. http://www.wordpress.org.pl/Bunnyand39s-Te...Tags-t1723.html - zerknij tutaj. -------------------- |
|
|
|
12.3.2007 - 08:02
|
|
|
aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 24 Nr: 2 311 |
A w jakim pliku powinienem dodac
KOD <?php the_bunny_tags(); ?> aby tagi wyswietlaly sie pod newsem/postem? Ten post edytował magik 12.3.2007 - 08:02 |
|
|
|
12.3.2007 - 14:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 737 |
Tam, gdzie chcesz, żeby sie wyswietlały.
Znajdź pliki w których są uwzglednione wyswietlanie notek (index, archiwa) i wstaw w miejscu w którym Ci pasuje, ten kod. -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 21:03 |