Każdy temat założony w ewidentnie złym dziale będzie usuwany! Proszę czytać opisy działów i regulamin!
Jeśli opisujesz problem z wtyczką - podaj link do downloadu - nie każdy ma tą wtyczkę.
![]() ![]() |
28.2.2007 - 22:40
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 1 051 |
Problem przejawia się zanikiem tagów w postach - publikuje posta (wpisując tagi), wiszą sobie one kilka godzin/dni po czym... znikają :). Błąd zaczął pojawiać się, gdy zaktualizowałem silnik wp do 2.1.
Ma ktoś pomysł jak błąd zlikwidować, ew. jak bezproblemowo przejść na inną wtyczkę? Chodzi oczywiście o wtyczkę: Bunny's Technorati Tags. |
|
|
|
05.3.2007 - 16:09
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() Grupa: +Bloger Postów: 41 Nr: 737 |
Mam ten sam problem. Zaktualizowałam z 2.0.7 do 2.1.2
Z paru postów znikły tagi, lecz po przywróceniu (ręcznym) już zostawały na stałe. Znaczy...mam nadzieję, że już będą na stałe. Dostepna wersja wtyczki (v.0.5) na dev.wp-plugins jest nie do końca kombatybilna z wp 21. Znalazłam poprawione Tagi Króliczków (v. 0.6). CYTAT I am going to update the plugin’s page at wp-plugin.org and meanwhile you can also bunny-tags.zip. Please note that this plugin was developed by Stephanie Booth and the full credit goes to her and I have just updated it to work with WordPress 2.1. Link do ściągnięcia-> bunny-tags (v. 0.6) Link do wpisu -> klik Dopiero co znalazłam, jeszcze nie próbowałam EDIT: Nowa wersja spisuje się bardzo dobrze Ten post edytował Lanooz 06.3.2007 - 23:43 -------------------- |
|
|
|
17.3.2007 - 11:36
|
|
![]() aktywność: ![]() Grupa: +Bloger Postów: 11 Nr: 1 051 |
Dziękować. Pośpieszyłem się jednak i zmieniłem wtyczkę na Simple Tagging - polecam ;).
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7 01 09 - 19:06 |