( Zaloguj | Zarejestruj )
![]() ![]() |
14.3.2009 - 11:04
|
|
|
aktywność: Grupa: Bloger Postów: 16 Nr: 5 640 |
witajcie,
Używam takich stylów: mad-magazine i athemia, nie wiem co zrobić aby wyświetlały się zdjęcia w artykułach na pierwszej stronie...Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Ten post edytował elliot 14.3.2009 - 11:06 -------------------- Organizujesz bankiet, zatrudnij catering który pomoże w przygotowaniach.
|
|
|
|
15.3.2009 - 10:24
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 5 795 |
W danym szablonie otwórz plik index.php, znajdź:
CODE <div class="inner_content"> <?php the_excerpt(); ?> </div> lub coś podobnego CODE <div class="inner_content"> <?php the_content(); ?> </div> To sprawi, że będzie na stronie głównej wyświetlana pełna zawartość postu. Ten post edytował maxgyvero 15.3.2009 - 10:26 |
|
|
|
15.3.2010 - 19:58
|
|
|
Grupa: Bloger Postów: 1 Nr: 6 462 |
Witam.
Potrzebuję pomocy w tym samym temacie. Zastosowałem themes: Mad Magazine i po wykonaniu kroków z powyższej wskazówki. Jednak nie znalazłem kodu w pliku index.php dokładnie w takiej formie jak przedstawia to maxgyvero Wstawiłem: <?php the_content(); ?> zamiast: <?php the_excerpt(); ?> w tym miejscu: <?php the_excerpt(); ?> <?php endwhile; ?> </div> Obecnie zdjęcia wyświetlają się w sposób następujący: http://aspiracja.com/ Uprzejmie proszę o wskazówkę, gdzie jest błąd, gdyż nie mogę się już jego doszukać. |
|
|
|
15.3.2010 - 20:16
|
|
![]() aktywność: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Redakcja Postów: 565 Nr: 5 685 |
Nie wiem po co Wam jakieś kombinacje z kodem skoro w obu przypadkach obrazki na głównej wywołuje się za pomocą custom-fields doskonale opisanych w readme w każdym z tych szablonów.
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| : 9 02 12 - 09:00 |